Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa’da işten çıkarılan işçi kanserden hayatını kaybetti

Aliağa’da işten çıkarılan işçi kanserden hayatını kaybetti

Aliağa Belediyesi’nde işten atılan ve işsiz kalmasının ardından stresli günler sebebiyle kanser hastalığına yakalanan Mehmet Emin Şavur (35) bugün hayatını kaybetti. Şavur, daha önce kamuoyuna yansıyan haberlerinde hastalığının sebebi olarak Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı göstermişti. Vefat eden Şavur’un arkadaşları Başkan Acar’a sert sözlerle tepki gösterdi. Aliağa’da işten çıkarıldıktan sonra kansere yakalanmıştı...

  • Ege Postası
  • 26.09.2019 - 11:25

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI-Aliağa Belediyesi’nde Haziran ayında işten çıkarılan Mehmet Emin Şavur (35), işten çıkarılmasının ardından akciğer kanseri hastalığına yakalandı. İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Şavur, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Daha önce kamuoyuna yansıyan haberlerinde, kanser hastalığına yakalanma sebebi olarak işten çıkarılmasının ardından yaşanan stresli ve zor günlerin etkili olduğunu dile giteren Şavur,  “İlk kanser olduğumu öğrendiğim zaman neye üzüleceğimi şaşırdım. İşsizliğime mi yanayı? Hastalığıma mı yanayı? Çocuklarımın geleceğine mi yanayı? Tüm yaşadıklarımın nedeni Serkan Acar'dır. Çünkü ben, daha öncesinde böyle bir hastalık, rahatsızlık yaşamadım” ifadelerini kullanmıştı. 

Hayatını kaybeden Şavur’un iki çocuğunun olduğu öğrenilirken geride kalan ailesi ölüm haberiyle yıkıldı. 

MESAİ ARKADAŞLARINDAN BAŞKAN ACAR’A TEPKİ 

Şavur ile beraber Aliağa Belediyesi’nde işten çıkarılan mesai arkadaşları Belediye Başkanı Serkan Acar’a sert sözlerle tepki gösterdi. İşten çıkarılan ve hayatını kaybeden Şavur’un mesai arkadaşı Tekin Kirik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Serkan Acar, işten çıkarttığın Mehmet Emin Şavur hakkın rahmetine kavuştu. Vebali senin boynuna” ifadeleriyle Başkan Acar’a tepkisini dile getirdi. 

Öte yandan hayatını kaybeden Şavur'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Aliağa'dan kaldırılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.