Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da ekmek askıya çıktı

Aliağa'da ekmek askıya çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "Askıda Ekmek" projesine bir destek de MHP Aliağa İlçe Başkanlığından geldi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2018 - 17:17

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Şevket Alptekin, Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir ekmek fırınını ziyaret etti.

Milletvekili Osmanağaoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk-İslam geleneğine göre komşusu aç olanın tok yatmayacağını belirterek, "Askıda Ekmek" projesinin binlerce yıldır hayatımızda olduğunu söyledi.

Bu geleneğin onurlu bir şekilde sürdürülmesi gerektiğinin bilincinde olduğunu aktaran Osmanağaoğlu, şöyle konuştu:

"Bu kampanya liderimiz Devlet Bahçeli beyin Türkiye genelinde 'Kardeşlik Kampanyası' adı altında başlattığı bir kampanyadır. İzmir genelinde şu anda bu kampanya uygulanıyor. Dilerim bu proje çok uzun yıllar sürer ve ihtiyaç sahipleri onurları kırılmadan gelip buradan ekmek ihtiyaçlarını karşılar. Projenin Aliağa için hayırlı olmasını diliyorum. Hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızın da bu kampanyaya destek vermesini bekliyoruz."

Aliağa Belediye Başkanı Acar ise projenin sadece bir ekmek paylaşımı olmadığını aynı zamanda bu projenin birlik ve beraberlik duygularını hatırlamak olduğunu vurguladı.

MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de, "Askıda Ekmek" projesini ilçede başlattıklarını anlatarak, 8 noktada ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıtacaklarını kaydetti. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.