Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin'den o iddialara yanıt

Ali Engin'den o iddialara yanıt

CHP’nin İzmir il eski başkanlarından Ali Engin, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya Büyükşehir adaylığı teklif ettiği iddialarına yanıt verdi. Engin, Piriştina ile ilgili bir Büyükşehir adaylığı görüşmesi yapmadıklarını söyledi. 'Asılsız, mesnetsiz...'

  • Ege Postası
  • 01.10.2016 - 13:51

EGEPOSTASI – CHP İzmir il eski başkanlarından Ali Engin, sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan, Genel Yayın Yönetmenimiz Sercan Avcı’nın da köşesine taşıdığı iddialarla ilgili açıklama yaptı. Ali Engin, açıklamasında şöyle dedi:

“Son günlerde bazı sosyal medyada, internet sitelerinde, şahsımın gerek bazı ilçe belediye başkanlığıyla ilgili adaylığı, bazı adaylara destek verdiğimle ilgili asılsız, mesnetsiz, parti içi gündemini ülkenin gündeminden öne çıkarma amacıyla yapılan bilgilendirmelerdir. Levent Piriştina ile ilgili bir büyükşehir görüşmesi yoktur. Çok başarılı, tecrübeli, gurur duyduğumuz bir büyükşehir belediye başkanımız var. Bugünden, daha 2.5 yıl varken, ülkenin de bu ağır gündemi varken, CHP örgütünü böyle iddialarla meşgul etmenin partimize faydası yoktur. Bütün partimizin ve kamuoyunun bilgisine sunuyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.