Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Babacan İzmir’e geliyor

Ali Babacan İzmir’e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Lideri Ali Babacan, yarın İzmir'e gelecek. Babacan, afet bölgesini ziyaretinin ardından partisinin İzmir İl Yönetimi ile toplantı gerçekleştirecek.

  • Ege Postası
  • 01.11.2020 - 12:06

EGEPOSTASI- İzmir’de merkez üssü Seferihisar’da meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde Bayraklı başta olmak üzere İzmir’in tüm ilçelerini ve çevre illeri etkiledi. Depremden en çok etkilenen bölge ise Bayraklı oldu.

5 binanın yıkıldığı ilçede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Son gelen bilgilere göre depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 51’e yükselirken yaralı sayısı ise 896 oldu.

Yaşanan felaketin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener başta olmak üzere birçok siyasi İzmir’e gelerek afet bölgesini ziyaret etti.

BABACAN DA GELİYOR

Türkiye’nin yeni kurulan partilerinden DEVA Partisi Lideri Ali Babancan da yarın afet bölgesinde incelemelerde bulunmak için İzmir’e gelecek.

Saat 11.30’da İzmir’de olacak olan Babacan, öncelikle afet bölgesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi alacak. Babacan ziyaretinin ardından partisinin İzmir İl yönetimi ile bir araya gelecek.

Babacan, toplantısının ardınan bazı programları nedeniyle Balıkesir’e geçecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.