Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaçatı’da moda rüzgarı esecek

Alaçatı’da moda rüzgarı esecek

EGE Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ile Çeşme Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Alaçatı MILLFEST 2016 - Moda ve Sanat Festivali 11. kez kapılarını moda severlere açtı.

  • Ege Postası
  • 29.07.2016 - 11:02

İlk düzenlendiği tarihten bugüne kadar çok sayıda genç tasarımcının kendini gösterme fırsatı bulduğu Festivalin açılışına Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ali Muzaffer Tunçağ, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, EİB Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Burak Sertbaş, EGSD Başkanı Mukadder Özden, BEGOS Müteşebbis Heyet Başkanı Nedim Örün, EBSO Meclis Üyesi Ufuk Akgün, sektörün önde gelen isimleri ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, bu yılda Millfest Alaçatı Moda ve Sanat Festivali’nde bir arada olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Alaçatı girişindeki tarihi değirmenlerin altındaki alanda Tasarım Mahallesi konseptinde düzenlediklerini festivale çok sayıda tasarımcının katıldığını ve etkinliğin hem Alaçatı’ya hem de sektörlerine önemli katkılar sağladığına işaret eden Özden, “Burada genç tasarımcılarımız birbirinden farklı tasarımlarını moda severlerle buluşturuyorlar. Hem kendilerini hem de tasarımlarını son tüketiciye sunuyorlar. Bu etkinliklere katılan çok sayıda tasarımcı arkadaşımız kendi işini kurdu ve bugün çok başarılı çalışmalar imza atıyorlar. Bu yıl da festivalin herkes için büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Festival kapsamında, modalı Sohbetler, defile, after party gibi etkinliklerinde yapılacağını açıklayan Özden, “Festivalimize Alaçatı Turizm Derneği, Rönesans Ajans, Nobon ve Diva Dergisi katkı sağlıyor. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Festivalde her gece saat 10.30’da Atıl Kutoğlu, Deniz Kaprol, Duygu Şenyürek, Gül Ağış, Ümit Temurçin gibi modacılar deneyimlerini genç tasarımcılarla paylaşacak. Ayrıca moda söyleşileri de yapılacak" dedi. 


ÇEŞME’NİN ADINI DUYURUYOR

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise Alaçatı ile özdeşleşen festivale bir kez daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Festivalin Çeşme ve Alaçatı’nın adını duyurması bakımından çok faydalı olduğuna dikkat çeken Dalgıç, “Belediye olarak dünyanın en güzel tatil beldelerinden biri olan Çeşme’ye katkı sağlayan bu tür etkinliklere bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. 4 gün boyunca moda dünyasının kalbi Alaçatı’da atacak. Tüm yurttaşları bu güzel etkinliğe tanıklık etmeleri için Alaçatı’ya davet ediyorum" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.