Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay'a teşekkür plaketi

Alabay'a teşekkür plaketi

Karşıyaka Pir Sultan Abdal Derneği, CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay'a inanç ve köken ayrımı gözetmeden halkla bütünleşmek adına yaptığı çalışmalar nedeniyle plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2012 - 22:02
İZMİR -CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan ALABAY Karşıyaka da yaptığı çalışmaların, verdiği emeğin karşılığını görüyor. İlçe başkanlığı görevine geldiğinden bu yana inanç ve köken ayrımı gözetmeden halkla bütünleşmek adına yaptığı çalışmaları Karşıyaka Pir Sultan Abdal Derneği tarafından verilen plaketle ödüllendirildi

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Ali Özcanlı; Adnan ALABAY'ın Karşıyaka da CHP adına yaptığı çalışmalardaki başarısının yanında, farklı inanç ve etnik kökenlere sahip insanlar arasında asla ayırım yapmadan toplumun her kesimiyle sıcak ilişki kurmasının Pir Sultan Abdal Derneği açısından önemini vurgulayıp ALABAY'A teşekkür etti.


Plaket töreni sırasında duygulanan Adnan ALABAY, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkez Yöneticisi ve Karşıyaka Şube Başkanı Ali Özcanlı nezdinde derneğin tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ederek “ Bizim için önemli olan şu ya da bu kökenden olmak değil Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine bağlı olmaktır bu anlamda herkesi kucaklamak görevimizdir. 'Gelin canlar bir olalım, diri olalım “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.