Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaattin Yüksel de imza verecek mi'

Alaattin Yüksel de imza verecek mi'

CHP’deki parti içi muhalefetin genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması için başlattığı imza hareketinin İzmir ayağı da tüm hızıyla sürüyor. Öte yandan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun onursal başkan olması önerisini ilk getiren isimlerden olan Alaattin Yüksel de bugün kurultay için imza verecek. 'Kılıçdaroğlu onursal başkan olsun' demişti

  • Ege Postası
  • 18.07.2018 - 08:48

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Olağanüstü Kurultay talebiyle imza toplayan ve İzmir’deki 52 kurultay delegesinin en az 30’unun imzasını almayı hedefleyen Muharrem İnce’nin İzmir ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kulisler de hareketlendi.

İzmir’de imza hareketinin ikinci gün sonunda 15 imzaya ulaşıldığı belirtilirken, CHP’nin deneyimli siyasetçilerinden, CHP İzmir İl eski Başkanı, PM eski Üyesi ve eski Milletvekili Alaattin Yüksel’in de bugün imza vereceği öğrenildi. Yüksel, bu iddiayı soran muhabirimize "Doğru" demekle yetindi.

YÜKSEL, O ÖNERİYİ İLK KEZ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

İmza hareketinden çok önce yaptığı ‘Kemal Kılıçdaroğlu onursal başkan, Muharrem İnce genel başkan olsun’ önerisiyle gündem yaratan deneyimli siyasetçi Yüksel’in bu açıklamasının ardından harekete desteğini imzasıyla da ortaya koyacağı belirtiliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.