Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksünger açık konuştu: Örgüt kimi işaret ediyorsa arkasında dururum'

Aksünger açık konuştu: Örgüt kimi işaret ediyorsa arkasında dururum'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger Trabzon’da parti çalışmalarını yürütürken Ege Postası’na konuştu. Aksünger, İzmir’de il başkan arayışının çok adaylı bir seçimle sonuçlanacağını gözlemlediğini söylerken, “Örgüt kimi işaret ediyorsa onu destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Aksünger açık konuştu

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 13:32

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütü 7 Ocak’ta yapılacak il kongresinde yeni dönemde il yönetiminin başkanlığını emanet edeceği isme odaklandı. Süreçte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun işaret edeceği bir isim olduğu öne sürülürken, Genel Başkan ile görüşen milletvekilleri bu konuda kendisinin hiçbir şekilde müdahil olmayacağını söylediğini İzmir kamuoyu ile paylaşmıştı.

“GENEL BAŞKAN BİZATİHİ BANA SÖYLEDİ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger İzmir’de yaşanan son gelişmelerden sonra kongrede birden çok adayın yarışacağı bir ortamın oluştuğunu vurgulayarak, “Başkan Aziz Kocaoğlu ya da bir başkası bir isim söyleyebilir. Ama partiyi bu söylemler ilgilendirmez. Benim anladığım, partililerin kendi aralarında bir değerlendirme yapacakları. Bu değerlendirmeden de önce aslında onların ön görüsüyle bir aday olacak isim olacağını da biliyorum. Belli ki yarış olacak. Ben her zaman bu konuda örgüt ne diyorsa onların arkasında olacağım” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bizzat görüştüğünü ve bu konuda hiç bir şekilde aday işareti bulunmadığını vurgulayan Aksünger, “Genel Başkan ile bu konularda kendim de görüştüm. Asparagas işler konuşuyor insanlar bazen. Genel Başkan'ın adayı ya da ‘şunu işaret edeceğim’ gibi bir söylemi yok. Açıkça beyan ediyorum kendisi de bizatihi bana söyledi zaten. Böyle bir kimseyle ilgili konuşmadığını da söyledi. Burada benim açımdan temel konu örgüt kimi işaret ediyorsa onun arkasında dururum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.