Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener önce uyardı sonra talimat verdi

Akşener önce uyardı sonra talimat verdi

23 Haziran'da yapılacak olan İBB Başkanlığı Seçimi'yle ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kapısını çalmadığınız ev kalmayacak. Herkese anlatacaksınız. Her türlü provokasyonun yapılmaya çalışıldığı bir süreç bu. Ben İYİ Partililere dedim ki; 'Provokasyonlar yapılıp iftiralar atılacak, sinirlenmeyin' Sandıklara sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 08.06.2019 - 23:51

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye Alemdağ Caddesi ve Üsküdar sahilde bulunan İYİ Parti seçim çadırlarını ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinde sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin iptal edilmesini uzun süre anlayamadığını ifade eden Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iddiaları dile getirdi.

“PROVOKASYON UYARISI”

Partililerden CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için kapı kapı gezmelerini isteyen Akşener, “Kapısını çalmadığınız ev kalmayacak. Herkese anlatacaksınız. Her türlü provokasyonun yapılmaya çalışıldığı bir süreç bu. Ben İYİ Partililere dedim ki; ‘Provokasyonlar yapılıp iftiralar atılacak, sinirlenmeyin. Bir yanağınıza tokat atılırsa sinirlenmeyin’ Sandıklara sahip çıkacağız” dedi.

“HER SANDIĞA BİR AVUKAT”

Seçim hazırlıklarına da değinen Akşener, “Her ilçeye dört milletvekili düşüyor. Her sandığın başına bir avukat gidecek. Ama siz de seçmeni sandığa götürüp İmamoğlu’na oy verdireceksiniz” ifadelerini kullandı.

“GÖRDÜĞÜM ŞEY…”

Bugün itibarıyla sekizinci ilçede olduğunu ve İstanbul’un tüm ilçelerini gezeceğini belirten Akşener, “Gördüğüm şey şudur; tüm gerilime rağmen insanlar birbirlerine karşı son derece anlayışlılar” dedi. AA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.