Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’in ‘kınalı eli’ partinin logosu oluyor

Akşener’in ‘kınalı eli’ partinin logosu oluyor

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı partinin logosunun referandumda kampanya yürüttüğü 'kınalı eli' olacağı ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 13.09.2017 - 07:05

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlattığı Samsun'da ilk toplantısını yapmayı planlayan Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin logosu netleşti.

Logo,  Akşener'in anayasa referandum kampanyasında kullandığı 'kınalı eli' olacak. Logo için her parmağı adalet, demokrasi, refah, kardeşlik gibi sloganları simgeleyen el işareti ağırlık kazandı.

Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın başta sosyal medya olmak üzere tabandan gelen tepkiler üzerine yeni partinin isminin Merkez Demokrat Parti olmasından vazgeçti. Parti tüzüğü ve programı dahil her konuda 'istişare' mekanizmasına önem veren üçlü, yeni partinin 'tek kelimelik' ismi olması konusunda görüş birliğine vardı. Düşünülen isimler arasında, Milli, Merkez, Türkiyem, Demokrasi ve Anayurt Partisi'nin geçtiği ifade edildi.

''MECLİSTE GRUP KURACAK SAYIYA ULAŞTI'

Kulislerde, Akşener'in partisinin transfer edeceği milletvekilleri ile TBMM'de grup kuracak sayıya ulaştığı da konuşuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.