Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'in İzmir programı netleşti

Akşener'in İzmir programı netleşti

17 Şubat Cumartesi günü İl başkanlığı açılışı ve bir dizi programa katılmak için İzmir'e gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programı netleşti. İYİ Parti’de İl başkanlığının açılışına son 2 gün

  • Ege Postası
  • 14.02.2018 - 13:31

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’de teşkilatlanma çalışmasını, ilçe kongrelerinin çoğunu tamamlayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinin Genel Başkanı Meral Akşener’in katılacağı il binasının resmi açılış töreni ve temaslarıyla ilgili hazırlıklarında sona geldi.

 

İYİ PARTİ, İZMİR MARŞI VİDEOSU İLE DUYURDU 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İzmir'e yapacağı ziyaret öncesi partinin resmi Twitter hesabından İzmir Marşı videosu paylaşıldı. Videoda İzmir'in genel görüntüsü yanında Akşener'in daha önce gerçekleştirdiği mitingden görüntüler yer aldı.

Video ayrıca "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Başkanlık Divanımız, Genel İdare Kurulumuz ve Kurucu Üyelerimizle birlikte 17 Şubat Cumartesi günü #İzmir'e geliyoruz." notuyla paylaşıldı. 

İŞTE AKŞENER'İN SAAT SAAT PROGRAMI

17 Şubat Cumartesi saat 12.00'de hava yoluyla İzmir'e gelecek olan Akşener ilk olarak saat 13.30'da Çankaya'daki il binasının açılışını gerçekleştirecek ve İzmirlilere seslenecek, ardından saat 15.30'da Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’da bulunan Anıt Mezarı’nı ve Latife Hanım Köşkü anı evini ziyaret edecek ve saat 16.30'da ise Karşıyaka çarşıda esnaf ziyareti yapacak. Bu programın ardından aksam saat 20.00'de Kaya Termal Otel'de yemekli toplantıya katılacak.

DERVİŞOĞLU SON HAZIRLIKLARI İNCELEDİ

Öte yandan dün İzmir’e gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Akşener'in ziyareti öncesi İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’dan hazırlıklar ile ilgili bilgi aldı.

DERVİŞOĞLU İL BAŞKANI ULUPANIR’A HAZIRLIKLAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Beraberinde İl Başkanı Yıldırım Ulupınar olduğu halde basın toplantısı da düzenleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Başkan Ulupınar’a övgüler yağdırdı.

BAYRAM TADINDA BİR GÜN GEÇİRECEĞİZ DEDİ VE..

Dervişoğlu, “İl teşkilatı kurulduktan sonra ilk kez geldim. Doğrusunu isterseniz iftihar ediyorum. Güzel bir hizmet binası yapmışlar. Yerinde ve güzel hazırlıklar yapmışlar. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnancımız odur ki iyi parti İzmir’e iyi gelecek. İzmir de iyi partiye şans getirecek. Diğer kentlerin çok üzerinde bir katılım bekliyoruz. İl teşkilatımız da ona göre yapmış hazırlıkları. Bayram tadında bir gün geçireceğiz inşallah” değerlendirmesini yaptı.

BAŞKAN ULUPINAR İLE İL BİNASI SOKAĞINDA YERİNDE DEĞERLENDİRME DE YAPTI

Toplantının ardından son hazırlıklarla ilgili yeniden değerlendirme yapan Müsavat Dervişoğlu, il binasının bulunduğu sokak ve cadde üzerinde de yerinde tespit ve gözlemlerde bulundu. İl Başkanı Ulupınar ile parti binasının bulunduğu alanı gezen ve değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, dün akşam ayrıldığı İzmir’e bugün de gelecek.

KENTTEN DÜN AYRILAN DERVİŞOĞLU BU AKŞAM YİNE GELECEK VE PROGRAM ERTESİNE KADAR İZMİR’DE KALACAKDervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştireceği açılış ve temasların yapılacağı Cumartesi gününe kadar İzmir’de kalacak. Akşener ile birlikte kentten ayrılacak.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.