Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar ve Sürekli: Kıvılcımı yakıyoruz

Akpınar ve Sürekli: Kıvılcımı yakıyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’nın ve Karşıyaka Spor Kulübü’nün güncel sorunlarını konuşmak ve çözüm önerilerini masaya yatırmak için biraraya geldi. Akpınar ve Sürekli Karşıyaka için kıvılcımı çakıyor

  • Ege Postası
  • 04.11.2017 - 09:58

Başkan Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Özer, meclis üyeleri ve bürokratlar da katıldı. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Karşıyaka Spor Kulübü’nün kötü gidişattan kurtulması ve yakın zamanda düzlüğe çıkması için yapılması gerekenler konuşuldu. İhale aşamasındaki stat meselesi de masaya yatırıldı.

ORTAK ZİYARETLER YAPILACAK

Başkan Akpınar ve AK Partili vekil Sürekli; ekonomik ve sportif başarı yönünden zor günler yaşayan kulübün, kısa vadede ödenmesi gereken borçlarına kaynak yaratmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir dizi ortak ziyaretler yapma kararı aldı. Detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bilgisi verildi.

“STAT PROJESİNİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Spor Kulübü 105 yıllık koca bir çınar. Zor günler yaşıyoruz ve bu süreçte birlikteliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle çözülmesi gereken konu, kısa vadeli borçlar. Bu konuda Sayın Milletvekilimizle, ilgili mercilere ortak ziyaretler yapacağız. Taraftarımızın yaktığı ‘dayanışma’ meşalesini de yanımıza alacağız. Kendisini sorumlu hisseden herkes elini taşın altına koyacak ve zor günleri birlikte aşacağız. Stat konusunda da projenin son halinin belediyemize ulaşmasını bekliyoruz. Bizim için esas olan Karşıyaka’nın planlı ve programlı gelişmesi, Kaf Kaf’ın da buna bağlı olarak başarıyı yakalamasıdır. Proje geldiğinde yapıcı adımlar atacağımızı göreceksiniz” dedi.

“KIVILCIMI BİZ YAKIYORUZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise “Karşıyaka Spor Kulübü, sadece Karşıyaka için değil Türkiye için de vazgeçilmez bir değerdir. Ne yazık ki maddi ve sportif yönden kötü durumdayız. Bu kentin yöneticileri ve sorumluluk sahibi bireyler olarak, üzerimize düşeni yapmak için yola çıktık. Başkan Akpınar ile güzel şeyler için zemin hazırladık. Biz bir kıvılcım yakacağız ve bu ‘ateşe’ dönüşecek. KSK için elini taşın altına sokmak isteyen herkesi bir araya getirerek sinerji yaratacağız. Önceliğimiz kısa vadeli borçlar için kaynak yaratmak ve stat konusunda belediyemizle ortak bir zeminde buluşmak. Bunu başaracağımızdan eminim. Çünkü Karşıyaka dayanışmanın ve kardeşliğin ön planda olduğu bir kent. Fikir ayrılıklarını, eleştirileri bir kenara bırakarak güzel şeyler yapacağımızdan eminim” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.