Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar hakkında suç duyurusu!

Akpınar hakkında suç duyurusu!

Geçtiğimiz yıl CHP'den ihraç edilen Hasan Akkaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar hakkında, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Akkaya, can güvenliğinin sağlanmasını talep etti. Eski CHP'li savcılığa gitti

  • Ege Postası
  • 04.01.2017 - 14:53

EGE POSTASI - Karşıyaka Belediyesi CHP'li eski meclis üyesi Necat Yılmaz'ın annesinin cenaze namazının kılındığı Şemikler Merkez Camiinde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile eski CHP'li Hasan Akkaya arasında yaşananlar yargıya taşındı.

Geçtiğimiz yıl CHP'den ihraç edilen Hasan Akkaya, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığına giderek, Akpınar hakkında hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Akkaya, can güvenliğinin sağlanmasını talep etti. 

NELER YAŞANDI'

Akkaya'nın savcılığa verdiği şikayet dilekçesindeki iddiasına göre camiye gelen Akpınar, eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın da bulunduğu bir ortamda partililerin ve vatandaşların elini sıktı. Orada bulunan Akkaya'nın ise elini sıkmadı. Akpınar'la selamlaşan bazı isimler Akkaya'ya "Belediye Başkanı neden elini sıkmadı" diye sordu. Akkaya'da "Siz CHP üyesisiniz, ben değilim. Benim elimi bu nedenle sıkmadı" dedi. Bu ifadeyi duyan Akpınar bir kaç adım ilerledikten sonra dönüp Akkaya'ya yönelik "Klavye kahramanlığı yapan şerefsizlerin elini sıkmam" dedi. Akkaya da "Sensin" karşılığını verdi. Akpınar'ın daha sonra "o…. çocuğusun" diye küfür ettiği ve Akkaya'nın üstüne doğru yürüdüğü araya İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve eski ilçe başkanı Adnan Alabay'ın girdiği dilekçede yer aldı. Akkaya dilekçesinde yaşananlara çok sayıda kişinin şahit olduğunu belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.