Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar engellilerle Boccia oynadı

Akpınar engellilerle Boccia oynadı

CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’da engelliler ile birlikte zaman geçirerek mutluluklarına ortak oldu.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 10:42
Engelsizmir 2013 kongresi sona erdi. Tenis, Aikido ve Boccia oynayan engelliler kongrede fark yarattı. Engelsiz İzmir kongresi boyunca izleyenleri büyüleyen Brezilyalı engelli model Samantha Bullock’un spor gösterilerinin yanında, bedensel engelli yurttaşlar ve aileleri üç gün boyunca spor yaparak keyifli zaman geçirdi. CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’da engelliler ile birlikte zaman geçirerek mutluluklarına ortak oldu. Yurtdışından gelen konuklara, engellilere verdikleri önemi anlatan Akpınar, önümüzdeki yıllarda hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Akpınar “ Engelin bedende olmadığını bugün bir kez daha gördük. Engel düşüncededir” dedi.

Engellilerle Boccia oynadı Müsabakalarını izleyen Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Boccia oynayan sporcuların davetiyle birlikte Türkiye’nin yeni tanıştığı sporu engelli yurttaşlar ile birlikte oynadı. Akpınar “Boccia ile hayata sihirli bir dokunuş yaptık. Hepsi birbirinden yetenekli kardeşlerim Sporun engel tanımadığını bugün bir kez daha gösterdiler.” Önümüzde ki dönemde görme engelli futbol takımı kurarak fark yaratacaklarını söyleyen Akpınar, müsabakalara katılan tüm sporcular ile tek tek sohbet ederek farklı organizasyonlarda bir araya gelme sözü aldı. Karşılaşmaların sonunda derece alan sporcuların madalyaları verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.