Dolar 32,5242
%0.24
Euro 34,8433
%0.35
Altın 2.487,960
%1.04
Bist-100 9.536,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akhisarspor'da takımda kalacak yabancılar netleşiyor

Akhisarspor'da takımda kalacak yabancılar netleşiyor

Spor Toto 1'inci Lig'e düştükten sonra kadrosundaki 14 yabancıdan Manu, Josue, Sissoko, Barbosa, Bokila ve Serginho'nun ayrıldığı Akhisarspor'da kalacak lejyonerler netleşiyor.

  • Ege Postası
  • 07.07.2019 - 13:38

Halen sözleşmeli 8 yabancısı bulunup bu sayıyı yeni sezonda 1. Lig'de 6'ya indirmesi gereken Akhisar'da teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın mutlaka kalmalarını istediği Rotman ve Cocalic'ten sonra Lukac ve Vrajevic'le de yola devam kararı alındı. Takımdaki gelecekleri belirsiz olan Lopes, Cikalleshi ve Regattin ise halen Akhisar'a dönmedi. Bu isimlerle pazarlık yapacak Akhisarspor, kontenjanı açtığı takdirde yabancı bir forvet almayı planlıyor.

 

Akhisar'da 1 yıl oynadıktan sonra Çin'in Beijing Renhe takımına satılan Hollandalı forvet Elvis Manu, ülkesinde Akhisarspor ve Türk futboluyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'de hakemlerin büyük takımlar lehine kararlar verdiğini savunan Manu, "Türkiye Kupası finalinde kupayı kazandığımızı düşünürken bitime 10 dakika kala işler ters gitti. Akhisarspor küme düştükten sonra 1'inci Lig'de devam etmek istemedim. Süper Lig'de ilk 5 içinde yer alan takımlar beni istedi. Onlara da gidebilirdim. Türkiye'de beni seviyorlar, oyun tarzımı beğeniyorlar. Türkçe bile öğrenmiştim. Ancak Çin'de yeni bir macera yaşamak istedim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.