Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akdağ'a delegelerden destek

Akdağ'a delegelerden destek

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’a dün İzmir Büyüşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun düzenlediği İlçe başkanları toplantısına katılmadığı için delegelerden destek geldi. Bazı partililer "CHP Buca İlçe Başkanımız Sayın Kasım Akdağ sana verdiğimiz her oy helal olsun. Saray’da değil Örgütünün yanında olduğun için..." diyerek Akdağ'a olan güvenlerini sergilediler... İlçe başkanları zirvesine katılmayan Akdağ'a destek

  • Ege Postası
  • 17.12.2017 - 09:29

YAĞMURUYGUR/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CHP İzmir İl Kongresi’nde uzlaşı aday olsun arayışı için davet ettiği ilçe başkanları toplantısına katılmayan Buca’nın yeni İlçe Başkanı Kasım Akdağ’a  sosyal medyadan destek geldi.

Akdağ’ın görüşmeye katılmamasını değerlendiren Buca ilçe delegeleri  paylaştıkları mesajda “İlçe başkanları çağrılmış saraya... Bizimkisi gitmedi... Gitmediğini ben biliyorum... Emir kulu değiliz... Birlik, beraberlik nakaratları altında yine bizi ketempereye getirecekler...Örgütler kendi özgür iradeleri ile il başkanını seçebilirler... Şahsen biz ilçemizde karşı çıktığımız bir olguya ilde teslim olmayız... Belediye başkanları İzmir il delegelerinin iradesine "birlik, beraberlik" görüntüsü altında ipotek koyamaz...Buca’da ne yaptıysak, İzmir ilde de aynısını yaparız...Bu işleri bırakacaklar artık...Kimse örgütlerin üzerinde değildir...” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bir diğer mesajda ise "Geçen hafta Buca İlçe Başkanlığı seçiminde konuşma yaparken sözünü “Dik Dur eğilme bu ÖRGÜT seninle” dediğimizde bizlere dönüp “Size Söz veriyorum Sadece Örgütümün ve Genel Başkanımızın önünde Saygı ile eğilirim” diyen CHP Buca İlçe Başkanımız Sayın Kasım Akdağ sana verdiğimiz her oy helal olsun. Saray’da değil Örgütünün yanında olduğun için..." diye Kasım Akdağ'a olan güvenlerini sergilediler...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dün CHP’nin 30 ilçe başkanını davet etmiş ve başkanlara nasıl bir il başkanı aradıklarını ve kafalarındaki ismi sorarak taleplerini not almıştı. Toplantıda Kocaoğlu herhangi bir isim zikretmezken, 29 ilçe başkanının yer aldığı toplantıya CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ katılmamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.