Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partlili Dağ’dan CHP Yönetimine ‘Devekuşu’ benzetmesi

AK Partlili Dağ’dan CHP Yönetimine ‘Devekuşu’ benzetmesi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Atatürk” demek yerine “Gazi Mustafa Kemal” demeyi tercih ettiği açıklamasına tepkiler dinmiyor. Kaftancıoğlu’na CHP’li isimlerin eleştirilerinin ardından bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan geldi.  Kaftancıoğlu üzerinden CHP yönetimini eleştiren Dağ, CHP için ihraç sebebi sayılabilecek bu durum karşısında konunun muhatapları kafalarını kuma gömmüş durumdalar” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.09.2020 - 13:27

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu geçtiğimiz günlerde katıldığı Taksim Toplantıları’nda, Atatürk demeyi tercih edip etmediği sorusuna, “Kişilerin isimlerinden söz ederken, belirli alışkanlıklarla bunların özel atıflarla kategorize edilmesine karşıyım” diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Atatürk” değil “Gazi Mustafa Kemal” demeyi tercih ettiğini söylemişti. Kaftancıoğlu’nun bu açıklaması kamuoyunda büyük tepki toplarken CHP’li isimler ise Kaftancıoğlu’nu sert bir dille eleştirmişlerdi. 
Kaftancıoğlu’na bir eleştiri de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan geldi. Sadece Kaftancıoğlu’nu değil, O’nun söylemleri üzerinden CHP yönetimi de eleştiren Dağ, CHP’li yöneticilerine “devekuşu” benzetmesi yaptı.

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;
“Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin dönüştürdüğü CHP’nin İl Başkanı, “Atatürk” demeyi zûl görüyor. CHP için ihraç sebebi sayılabilecek bu durum karşısında konunun muhatapları kafalarını kuma gömmüş durumdalar. Acaba onlar da İl Başkanı gibi mi düşünüyorlar'”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.