Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Youtuber vekilden takipçilerine teşekkür

AK Partili Youtuber vekilden takipçilerine teşekkür

Gayri Resmi Hesap adlı bir youtube kanalı açarak, İzmir’in youtuber vekili olan AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kanalına bir günde 2 bin abone kazanıp, 20 bin izlenme oranına ulaşınca teşekkür mesajı yayınladı. Dağ, mesajında, “Gayri Resmi Hesap bir günde 2 bin abone ve 19 bin izlenmeye ulaştı. Herkese teşekkürler” dedi. AK Partili vekilden takipçilerine teşekkür

  • Ege Postası
  • 19.01.2018 - 13:30

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, youtuber olmaya karar vererek, önceki gün açtığı ‘Gayri Resmi Hesap’ adlı kişisel youtube kanalıyla İzmirlilerin sorun ve taleplerinin çözümüne dair videolar çekeceğini duyurmuştu.

BİR GÜNDE 2 BİN ABONE, 19 BİN İZLENME ORANI

İlk videosunu Kordon’da çeken ve  kanalının tanıtımını yapan AK Partili Vekil, bir günde 19 bin takipçiye ulaştı. AK Partili Vekilin Gayri Resmi Hesabına bir günde 2 bin İzmirli abone olurken, videoyu tıklayan sayısı ise 19 bini aştı.

İLK VİDEOSUNDA, ‘KONUŞTUKLARIMIZIN HEPSİ GAYRİ RESMİ. ARAMIZDA KALIRSA SEVİNİRM’ DEMİŞTİ

Sosyal medya hesabından ulaştığı izlenme ve takipçi sayısı nedeniyle teşekkür eden ve espirili diliyle dikkat çeken Dağ, bir gençle sohbet ederek çekimi başlayan ilk videosunda, "Selam ben Hamza Dağ. Beni bilenler bilir. Tanımayanlar açısından ben İzmir milletvekiliyim. Mesele memleket olunca gerisi teferruattır. Aynı bayrağa sevdalıyız. Aynı şeye ağlıyor, aynı şeye gülüyoruz. Şimdi size küçük bir müjde verelim. Bir kanal kurduk. İsmine de Gayri Resmi dedik. Birtakım videolar çektik. Bu konuştuklarımızın hepsi gayri resmi. Aramızda kalırsa sevinirim” ifadelerini kullanmıştı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.