Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekilden silahlı saldırıya uğrayan babası hakkında açıklama

AK Partili vekilden silahlı saldırıya uğrayan babası hakkında açıklama

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın babası 22'nci dönem AK Parti Mardin milletvekili Süleyman Bölünmez dün Şırnak'ta uzun namlulu silahla saldırıya uğramış ve şans eseri saldırıyı hafif atlamıştı. İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı konuyla ilgili bugün açıklama yaptı. Çankırı, "Öncelikle Allah’ın yardımı ve muhafazası, nice sevenlerinin duasıyla babam Süleyman Bölünmez, bu hain ve kalleşçe yapılan saldırıdan sonra Şırnak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış olup gerekli müdahaleler sonucu taburcu edilmiştir." dedi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2020 - 12:01

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın babası, 22. Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Şırnak kent merkezine yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan kömür ocakları mevkiinde dün uzun namlulu silahla saldırı uğramıştı. Süleyman Bölünmez saldırı sonucu kolundan yaralanmıştı.

Saldırıya yönelik soruşturma sürüyor.

Konuyla ilgili olarak sessizliğini bozan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yazılı açıklama yaptı.

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“11 Ekim 2020 Pazar günü sabah saatlerinde Babam, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Şırnak’a 10 kilometre mesafede bulunan Kömür ocakları mevkiinde alçakça bir terör saldırısına uğramıştır. Daha önce planlandığı açıkça görülen, uzun namlulu silahlar ile canına kast edilmek üzere yapılan saldırıdan, merminin sol koluna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Öncelikle Allah’ın yardımı ve muhafazası, nice sevenlerinin duasıyla babam Süleyman Bölünmez, bu hain ve kalleşçe yapılan saldırıdan sonra Şırnak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış olup gerekli müdahaleler sonucu taburcu edilmiştir. Menfur hadisenin en başından itibaren yakinen ilgi ve alaka gösteren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan,son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Jandarma Genel Komutanımız Sn. Orgeneral Arif Çetin’e, Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Aktaş’a, Şırnak Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan ve ekibine, güvenlik güçlerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle geçmiş olsun dileklerini iletmek için arayan, soran, mesaj gönderen ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.