Dolar 32,3654
%-0.36
Euro 34,7292
%-0.22
Altın 2.410,360
%-0.51
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekil Kaya'dan CHP'ye 'NATO' eleştirisi

AK Partili vekil Kaya'dan CHP'ye 'NATO' eleştirisi

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, NATO'nun tatbikatta düşman olarak Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefe konulmasının kabul edilemez bir durum olduğunu belirtirken, CHP'nin de yeterince milli bir duruş sergilemediğini iddia etti. Kaya, "CHP’den tüm milletimizce, bu hususta yerli ve milli duruş beklerken ardı ardına ortaya konan tutarsız tavırlar, CHP’nin kurucu değerlerinin ve yörüngesinin ne kadar dışına çıktığını gösteren sayısız örnekler arasında yerini almıştır. Bu CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Bu CHP’ye en güzel cevabı kurtuluşun ve istiklalin şehri İzmir’imiz verecektir" dedi. AK Partili vekil Kaya'dan CHP'ye 'NATO' eleştirisi

  • Ege Postası
  • 21.11.2017 - 17:39

EGEPOSTASI -Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında 8-17 Kasım tarihleri arasında Norveç’te icra edilen bir NATO tatbikatında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kendisinin resminin hedefe konduğunu söylemişti. Yaşanan bu diplomatik skandal sonrası Türkiye tatbikattan askerlerini çekmiş ve kamuoyundan birbiri ardına NATO sert sözlerle eleştirilmişti.

KAYA'DAN CHP'YE: YÖRÜNGESİNDEN ÇIKTI

NATO'ya tepkiler sürerken, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, NATO'nun tatbikatta düşman olarak Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefe konulmasının kabul edilemez bir durum olduğunu belirtirken, CHP'nin de yeterince milli bir duruş sergilemediğini iddia etti. Kaya, "CHP’den tüm milletimizce, bu hususta yerli ve milli duruş beklerken ardı ardına ortaya konan tutarsız tavırlar, CHP’nin kurucu değerlerinin ve yörüngesinin ne kadar dışına çıktığını gösteren sayısız örnekler arasında yerini almıştır. Bu CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Bu CHP’ye en güzel cevabı kurtuluşun ve istiklalin şehri İzmir’imiz verecektir" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'nın Twitter'dan paylaştığı o mesajlar;

1) Norveç’te NATO Harp Merkezinde düzenlenmekte olan tatbikatta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefe konması kabul edilemez bir durumdur.

2) NATO için bu alçaklığı hata olarak tanımlamak bile, NATO’nun zihin dünyasını açıkça sergilemektedir. Görülmüştür ki; hedef devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onların şahsında Türkiye Cumhuriyetidir.

3) Ayrıca Ana muhalefet partisi CHP’den tüm milletimizce, bu hususta yerli ve milli duruş beklerken ardı ardına ortaya konan tutarsız tavırlar, CHP’nin kurucu değerlerinin ve yörüngesinin ne kadar dışına çıktığını gösteren sayısız örnekler arasında yerini almıştır.

4) Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhuriyetimize hakaret içeren bir konuda dahi, CHP’nin Türkiye’den taraf net bir duruş göstermemesi, bugün gelmiş olduğu çizgiyi net şekilde ortaya koymaktadır.

5) Kah HDP’yle kolkola,kah PYD’yle yan yana... Hep söyledim, yine söylüyorum;bu CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Bu CHP’ye en güzel cevabı kurtuluşun ve istiklalin şehri İzmir’imiz verecektir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.