Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili üye CHP'ye göbek atarak geçti!

AK Partili üye CHP'ye göbek atarak geçti!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, ilçe delegeleriyle birlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. Yemekte AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kahraman, partisinden istifa ederek CHP Bayraklı ilçe örgütüne transfer oldu. Kahraman'a rozetini Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ taktı.Meclis üyesi Kahraman rozet töreninden sonra piste çıkarak göbek attı. CHP Bayraklı’da 2. transfer bombası!

  • Ege Postası
  • 17.11.2017 - 19:56

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP Bayraklı ilçe örgütü ve 418 Bayraklı delegesi birlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. Bayraklı Havuz Restoran'da verilen yemeğe, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, İl Yöneticileri Şirin Akgül, Metin Güler, Hatice Tatlı ve ilçe yönetim kurulu  üyeleri ile Bayraklı'nın ilçe kongresinde oy kullanacak olan 400 mahalle delegesi katıldı. 18  doğal delegenin de katıldığı Yemekte Bayraklı Örgütü’ne AK Parti'den transfer olan Mustafa Kahraman'a Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılım töreni düzenlenerek rozet takıldı.

Yemekte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu gecenin süprizi bir Ak Partili arkadaşımızın partimize katılımı oldu. Daha önce Ali Şenay arkadaşımız partimize katılmıştı. Şimdi de Belediye Meclis Üyesi Arkadaşımı Mustafa Kahraman partimize katılıyor. Rozetini takacağız. Bu arkadaşlarımız hiçbir pazarlık olmadan partimizi tercih etti. Bunu vurgulamak istiyorum. AK Parti’den CHP’ye geçmek kolay değildir. Mustafa arkadaşımı kutluyorum" dedi. 

Mustafa Kahraman’da Başkan Karabağ’a teşekkür ederek “Beni şahsım olarak hiç yalnız bırakmadı. Cemalettin Başkanım da bana destek oldu. Ali Şenay kardeşimle yardımlaşarak iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum en büyük Atatürk” diye konuştu. 

İlçe Başkanı Cemalettin Alper de 10 Aralık'ta yapılacak kongre öncesi Bayraklı'da birlik ve bütünlüğün korunması mesajları vererek “İnanmak lazım. İnanırsanız, hayal ve umut ederseniz bir şeyler olur. Televizyon başında, ilçe başkanı, belediye başkanı, genel başkanı eleştirerek, bu ülke bir yerlere varamaz diyerek bir yerlere varılmaz. Bayraklı’da 2019’da hem yerelde hem genelde birlik olacak. Geçtiğimiz günlede Genel Başkanı ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımıza ‘Örgütten gelen bir başkanımız var’ dedik. ‘Sokaktaki tüm insanlara, Bayraklı’da yaşayan herkese kucak açmış, hak hukuk adalet gözeterek hizmet etmeye çalışıyor’  dedim.  Bizi tebrik etti. Sizlerle gurur onur duyuyorum sizlerle olmaktan mutluyum. Bayraklı belediye başkanı hasan karabağı yürekten kutluyorum tüm delegasyon ve CHP ailesi adına partiye yaptığı destekler adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.