Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Ünal'dan polemik için yeni açıklama

AK Partili Ünal'dan polemik için yeni açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Siyasette nezaket çok önemlidir ve kıymetlidir. Tabii ki siyasetçi düşüncelerini ifade edecektir ama düşüncelerini açıklarken siyasetin nezaketi çerçevesinde bunların yapılması gerektiğini tekrardan altını çizerek ifade ettik." dedi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2017 - 12:43

Ünal, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, parti genel merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştireceklerini anımsattı. 
Pazartesi günü kararlaştırılan ve AK Parti Meclis Grup Başkanlığının salı günü milletvekillerine duyurduğu toplantının içeriğine ilişkin de bilgi veren Ünal, "Toplantıda Meclisin tatile girmesiyle birlikte özellikle yaz çalışma programında milletvekillerimizin seçim bölgelerinde yapacağı çalışmalara dönük bir karşılıklı değerlendirme yapılacak." diye konuştu. 

Ünal, AK Parti'de kongre sürecinin de başladığına işaret ederek, "Kongre sürecine dönük, milletvekillerimizin kendi seçim bölgelerindeki çalışmalara dönük bazı değerlendirmeler ve müzakereler gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, Meclisimizin önümüzdeki hafta çalışmayacak olması ve grup toplantımızın da önümüzdeki hafta yapılmayacak olması dolayısıyla bu toplantıya gerek görülmüştür." ifadesini kullandı. 

Bir gazetecinin, "Dün akşam yazılı açıklama yaptınız. Davutoğlu-Bahçeli polemiğiyle ilgili... Bahçeli'ye destek gibi algılandı. Bir yanlış algılama var mı'" şeklindeki sorusu üzerine Ünal, konuya ilişkin yeni bir açıklamalar yapmaya gerek olmadığını bildirdi. 

"Türkiye’nin şu anda içinde bulunduğu durum, aynı şekilde Türkiye bir taraftan 4 tane terör örgütüyle mücadele ederken, diğer taraftan bu konuda herhangi bir açıklama yapıp yeniden tartışma başlatmak gibi bir amacımız söz konusu değil." şeklinde konuşan Ünal, yaptıkları basın açıklamasında partilerinin meseleye bakış açısını, özellikle Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu pozitif gündeme dönük temennilerini ifade ettiklerini aktardı. 

Ünal, "Türkiye’nin içinden geçtiği bir kritik süreç var, burada herhangi bir şekilde kişisel tartışmaların ya da geçmişe dönük birtakım açıklamaların ve geçmişte olmuş ya da olduğu düşünülen bazı hususların tekrardan konuşulmasının şu anda ne vakti ne de zamanı. Bizim tekrar tekrar söylediğimiz bir şey var. Siyasette nezaket çok önemlidir ve kıymetlidir. Tabii ki siyasetçi düşüncelerini ifade edecektir ama düşüncelerini açıklarken siyasetin nezaketi çerçevesinde bunların yapılması gerektiğini tekrardan altını çizerek ifade ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli ile Davutoğlu arasında Türkeş gerilimi... MHP’den Davutoğlu’na zehir zemberek yanıt

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.