Dolar 32,5113
%0.18
Euro 34,5506
%0.02
Altın 2.494,610
%0.33
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'ye belediye başkanı fahri koordinatörlük

AK Partili Sürekli'ye belediye başkanı fahri koordinatörlük

AK Partinin İzmir’deki başarılı belediye başkanlarından Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin fahri koordinatör olacağı öğrenildi. AK Parti İzmir'de önemli gelişme

  • Ege Postası
  • 25.02.2020 - 17:43

EGEPOSTASI - Göreve geldiğinden bu yana Kınık için önemli işler yapan Belediye Başkanı Sadık Doğruer son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ziyareti sırasında verdiği proje brifingi meyvesini jet hızıyla vermişti. Erdoğan’ın Sadık Doğruer’in projelerini ve kendisini bilgilendirmesini çok beğendiği Bakırçay Üniversitesi'ne bağlı Kınık Sağlık Meslek Yüksekokulu için onayın bu yüzden jet hızıyla çıktığı öğrenildi. Hatta Soma’ya yakınlığı nedeniyle Bakırçay Ünivertsitesi'ne bağlı Maden Fakültesinin de açılması için fikir birliğine varılmasında Erdoğan’ın da olumlu baktığı belirtildi.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası AK Parti İl Başkanlığı’na atandığı günden bu yana teşkilattaki küslükleri bitiren ve birliği yeniden sağlayan Kerem Ali Sürekli’nin Başkan Doğruer’in fahri koordinatör olmasını istediği ve Doğruer'in için teklif götüreceği iddia edildi. Sürekli’nin, Doğruer’in hem politika anlayışını hem de belediye başkanlığı vizyonunu çok beğendiği öğrenilirken, Erdoğan’ın da Doğruer hakkında olumlu görüşlerinin bu kararda önemli etken olduğu belirtiliyor. Doğruer’in özellikle yerel yönetimler anlamında önümüzdeki süreçte Sürekli ile her daim fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.