Dolar 32,5146
%0.21
Euro 34,7352
%0.04
Altın 2.488,270
%1.06
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli Kınık'ta incelemelerde bulundu

AK Partili Sürekli Kınık'ta incelemelerde bulundu

İzmir’in Kınık ilçesini ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kentte başta TOKİ inşaat alanı olmak üzere yapımı süren Kınık Devlet Hastanesi’ni gezdi. Vekil Sürekli, Pekmez Pazarı Camii ve Kınık Şehir Hamamı’ndaki restorasyon çalışmalarını da yerinde inceledi. İlçe pazarını gezip esnafla bir araya geldi, halkın sorun ve taleplerini dinledi. Sürekli'den Kınık turu

  • Ege Postası
  • 18.11.2017 - 11:39

EGEPOSTASI- İzmir’in Kınık ilçesini ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kentte başta TOKİ inşaat alanı olmak üzere yapımı süren Kınık Devlet Hastanesi’ni gezdi. Vekil Sürekli, Pekmez Pazarı Camii ve Kınık Şehir Hamamı’ndaki restorasyon çalışmalarını da yerinde inceledi. İlçe pazarını gezip esnafla bir araya geldi, halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Sürekli’nin Kınık’taki ilk durağı Kınık Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan TOKİ konutları inşaat alanı oldu. Vekil Sürekli, ikinci etap başvuruların sürdüğü TOKİ konutlarına başvuran ilçe sakinleriyle buluşan ve onlarla sohbet etti.

TOKİ ALANINI GEZDİ, KONUTLARIN KISA SÜREDE TAMAMLANMASINI İSTEDİ

TOKİ inşaat alanını da ziyaret eden Vekil Sürekli,  konutları gezip, firma yetkililerinden bilgiler aldı ve konutların kısa sürede tamamlanmasını istedi:

“Bir yıl önce burası taşlık bir tepeydi ama şu an baktığımızda  bir mahalleye dönüşmüş. Çevre düzenlemesi bittiğinde Kınık ilçesinin gerek şehrin gürültüsünden uzak gerekse temiz hava kalitesi açısından ilçenin en güzel mahallesi olacak. Ben başta belediye başkanımız olmak üzere bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

KINIK DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI GEZDİ

AK Partili İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, buradan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet yanında olduğu halde, yapımı süren Kınık Devlet Hastanesi inşaatını inceledi ve yüklenici firmadan bilgi aldı.

RESTORASYON ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ, ESNAFLA BULUŞTU

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Kınık Belediyesi ve İzmir Valiliği tarafından ortaklaşa olarak yapılan Pekmez Pazarı Camii ile Kınık Şehir Hamam’ndaki restorasyon çalışmalarını da yerinde inceledi. İncelemenin ardından  Kınık Aşağı Mahalle sakinleriyle bir kahvehanede buluşup onlarla  çay içen Milletvekili Sürekli, buradan ilçe pazarına geçti. Pazarı gezip esnafla sohbet eden Kerem Ali Sürekli, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

KINIKLILAR BELEDİYE BAŞKANLARINDAN NE KADAR MEMNUN OLSA AZ

Ziyaret ve incelemelerinin ardından bir açıklama yapan AK Partili Vekil Sürekli, ilçe sakinlerinin Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in çalışmalarından ne kadar memnun olsalar az olduğunu belirterek, Başkan Doğruer’e övgüler yağdırdı:

“Kınıklılar belediye başkanlarından ne kadar memnun olsalar az. Kendisi göreve geldiği 2014 yılında ilçenin tüm ihtiyaçlarını belirleyip, üç yılda Maden Şehitleri Parkı, Kınık Devlet Hastanesi,TOKİ konutları, Delez Yaşam Vadisi projelerinin bazılarını bitirdi,  bazılarını ise 2018 yılı içerisinde tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunacak. Bizler Ankara'dan Sadık Başkanımız Kınık'tan Kınıklılara nasıl bir hizmeti daha getiririz diyerek gece-gündüz çalışıyoruz.  Kınıklılar bize ve Sadık Başkanımıza sahip çıktığı sürece bu yönde çalışmalarımız devam edecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.