Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli ilkokulunda

AK Partili Sürekli ilkokulunda

Eğitim ve öğretim hayatına ilk başladığı okulda, yıllar sonra gençlerle birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirten Sürekli, “On yıllar önce oturduğum bu sıralarda eğitim ve öğretim adına her geçen gün daha güzel şeyler olduğunu görmek gurur verici” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.09.2017 - 10:09

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı başlangıç törenlerinde öğretime başladığı ilkokulunda öğrencilerle buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, öğrenciler ve velilerine hitap etti.

 “ON YILLAR ÖNCE OTURDUĞUM BU SIRALARDA…”

Eğitim ve öğretime ilk başladığı okulda yeni dönemin açılışında bulunmaktan gurur duyduğunu kaydeden Sürekli, "Bugün sizlerin oturacağı bu sıralarda on yıllar önce ders görmüş biri olarak ne kadar mutlu olduğumu söylesem azdır. İnanıyorum ki sizler de en iyi yerlere gelmek için var gücünüzle çalışır ve vatana, millete hayırlı birer evlat olarak yetişeceksiniz" diye konuştu.

Eğitim ve öğretimin her noktasında geleceğe uygun programların uygulanması ve teknolojinin en yüksek seviyede kullanılması için tüm imkanların seferber edildiğini belirten Sürekli, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak zorundayız" dedi.

“VELİLERİMİZ HER ZAMAN İLHAM KAYNAĞIMIZDIR”

Dönem başlangıcı için okulda, çocuklarının yanında hazır bulunan velilere hitap eden Sürekli, "Çocuklarımızı; bilgiyi üreten ve insanlığın hizmetine sunan, geleceğin dünyasında söz sahibi olan fertler olarak yetiştirmek ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için büyük önem taşımaktadır. Çocuklarına en iyi imkanları sağlamaya çalışan velilerimizin fedakarlıkları her zaman ilham kaynağımızdır" dedi.

Konuşmasının sonunda yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Sürekli, "Bu vesileyle, eğitimin her kademesinde, Türkiye'nin geleceğini emanet ettiğimiz, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, eğitimin niteliğini yükseltme konusunda kendilerine duyduğumuz güveni ifade etmek istiyorum. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bütün eğitim camiasına selam ve sevgilerimi iletiyor, sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir yıl diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.