Dolar 32,4961
%0.26
Euro 34,5721
%0.23
Altın 2.481,210
%-0.08
Bist-100 9.550,00
%-1.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den MÜSİAD ve İESOB'a ziyaret

AK Partili Sürekli'den MÜSİAD ve İESOB'a ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 16.09.2019 - 10:12

AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli’ye MÜSİAD İzmir Şubesinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, “İzmirli işadamları olarak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak için bütün gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İzmir’in hedeflerinin dar ve sınırlayıcı kalıbından çıkarılarak, yıllar içinde kaybettiği zamanın hızla telafi edilmesi için işbirliği içinde çalışmalara destek vermeye hazırız” dedi. MÜSİAD İzmir Şubesi’nin çalışmalarından bahseden Saygılı her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

MÜSİAD İzmir Şubesinde gerçekleşen ziyarette , MÜSİAD’ın, İzmir ve Türkiye için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli, “İzmir’de yapılacak olan yatırımlar ve şehrin kalkınması yönünde önemli istişarelerde bulunmak üzere MÜSİAD İzmir Başkanımız Bilal Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldik. İzmir iş dünyasının talep ve beklentilerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Sürekli'den İESOB'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (İESOB) ziyaret etti.

İESOB'den yapılan açıklamaya göre, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'yla görüşen Sürekli, esnaf sanatkarların toplumsal yaşamda farklı işlevlere sahip olduğuna dikkati çekti.

Sürekli esnaf sanatkarlara ayrı bir önem verdiklerini dile getirerek, "Esnaf sanatkarlar Türk toplumunun çimentosudur. Sadece ekonomik alanda değil, sosyal ve kültürel alanda üstlendikleri farklı işlevlerle toplumsal ağırlığı olan bir camiadır." ifadelerini kullandı.

Mutlu ise Ahilik Haftası'nda yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ahiliğin sanatın, ticaretin ve mesleğin olgun kişilik, güzel ahlak ve doğrulukla yoğrulmasını öngören, kökleri çok eskilere uzanan bir gelenek olduğunu anlattı.

Esnaf sanatkarların pek çok sorununun Hükümet tarafından dikkate alındığını belirterek teşekkür eden Mutlu, çözülmeyen sorunları ve esnaf kesiminin mevcut beklentilerini de iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.