Dolar 32,5018
%-0.12
Euro 34,9176
%0.26
Altın 2.439,860
%0.69
Bist-100 9.710,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e yanıt: Evin camdansa, karşı pencereye taş atmayacaksın!

AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e yanıt: Evin camdansa, karşı pencereye taş atmayacaksın!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP'li mevkidaşı Deniz Yücel'in, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi. AK Partili Dağ katıldığı bir canlı yayında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sözlerine Yücel cevap vermiş ve "hadsiz ve saygısız ifadeler, ne eleştiri sınırları ne de ahlak sınırları içinde kabul edilebilir değildir” demişti. Sürekli'den Yücel'e yanıt gecikmedi. Sürekli, "Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ’ın liderlerine ilettiği mesajı hakaret saymadan önce; dönüp önce kendisine bakmalıdır. Medet umdukları siyaset dili, kendilerini kurtarmayacaktır!" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.12.2020 - 09:21

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in dün yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

AK Parti Genel Başkan Yadımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, katıldığı bir canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirmişti. Dağ, "vatandaşımız Kılıçdaroğlu'na delidir ne yapsa yeridir gözüyle bakıyor..." ifadesini kullanmıştı. Dağ'ın eleştirilerine yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den gelirken eleştirin tonu aynı sertlikte olmuştu.

Yücel, "Bir siyasi partinin genel başkanına hakaret, ne hakkı ne de haddidir. Umuyorum ki, yaptığı hatanın farkına varacak ve sarf ettiği sözlerin gerçek muhatabının milyonlarca vatandaşımız olduğunu hatırlayarak, özür dileyecektir" demişti.

DÜŞTÜKLERİ DURUM NEDENİYLE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN...

Yücel'e yanıt ise AK Partili mevkidaşı Kerem Ali Sürekli'den geldi. Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Medet umdukları siyaset dili, kendilerini kurtarmayacaktır!" diyerek şunları söyledi;

"Anadolu’da bir tabir vardır; “ Evin camdansa, karşı pencereye taş atmayacaksın!” Ana muhalefet tam da bu noktada. Dezenformasyonları,algı operasyonları, hakaret dilleri ile genelde ve yerelde milletimizi, milli değerlerimizi hiçe sayarken; ahlak timsali kesilmelerine anlam vermek mümkün değil! Oysa, skandalları ve içlerine düştükleri durum nedeniyle gündemi değiştirmek için saldırı ve nefret dilini kullananlar kendileridir! Sorgulamaları gereken kendileridir. Aksi yöndeki çabaları beyhudedir.

Sokağa, halka sırtını dönerek kulaklarını tıkayan CHP, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ’ın liderlerine ilettiği mesajı hakaret saymadan önce; dönüp önce kendisine bakmalıdır. Medet umdukları siyaset dili, kendilerini kurtarmayacaktır!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.