Dolar 32,5018
%-0.12
Euro 34,9176
%0.26
Altın 2.439,860
%0.69
Bist-100 9.710,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e ‘deprem’ yanıtı: Gerçeği polemikle örtemezler

AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e ‘deprem’ yanıtı: Gerçeği polemikle örtemezler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İzmir depremi aynı zamanda CHP'nin enkaz altında kaldığı bir depremdir” sözlerine “Sizin en iyi bildiğiniz iş, afet sonrası yine iban vererek, sms isteyerek vatandaşın cebine göz dikmek” diyerek cevap veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e AK Parti kanadından yanıt gecikmedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Yücel’in sözlerini sert bir dille eleştirdi ve “Bu gerçeği, polemik yaratarak örtemezler! Bir felaketten nemalanma çabalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2020 - 19:57

EGEPOSTASI- İzmir depremi ve deprem üzerinden siyaset yapma polemikleri büyüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kocaeli İl Kongresi’nde İzmir depremine ilişkin yaptığı açıklamada, CHP’yi deprem üzerinden siyaset yapmakla eleştirmiş ve CHP’nin deprem felaketi üzerinden devlete saldırdığını söylemişti. Erdoğan, “Kendi sorumlu oldukları yerlerde, İzmir depremi aynı zamanda CHP'nin enkaz altında kaldığı bir depremdir” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a CHP kanadından ilk yanıt ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den gelmişti. Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Erdoğan’a hitaben “İzmir depremi, kullanılmayan deprem vergilerine rağmen birilerine dayanışma dersinin verildiği, iktidarınsa halk nezdinde bir enkaz daha yarattığı depremdir. Sizin en iyi bildiğiniz iş, afet sonrası yine iban vererek, sms isteyerek vatandaşın cebine göz dikmek” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Yücel’e cevap ise mevkidaşı AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi.

Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ana muhalefetin şov yaptığını ve polemik yarattığını söyledi.

Sürekli paylaşımında, “Ana muhalefetin işi gücü yalan, iftira, şov ve sorumluluktan kaçmak! Savunmaları,yapı kullanma belgesi vererek yıllarca emlak vergilerini topladıkları binaların enkazından farksız! Bu gerçeği, polemik yaratarak örtemezler! Bir felaketten nemalanma çabalarına izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.