Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'li Sertel'e yanıt: 'Hiçbir zaman; iftirayla, yalanla iş görmedik!'

AK Partili Sürekli'den CHP'li Sertel'e yanıt: 'Hiçbir zaman; iftirayla, yalanla iş görmedik!'

AK Partili Kerem Ali Sürekli’den ‘Çav Bella’ tartışmalarından kendisini Tunç Soyer’e iftira atmakla suçlayan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’e sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2020 - 17:43

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çav Bella tartışmalarında, Tunç Soyer’e yaptığı ‘Söyleyecek bir sözünü yok mu'’ çıkışına; "İnsanlara iftira atarak siyasi çıkar sağlamaya çalışmak utanmazlıktır" yanıtını veren CHP’li Sertel’e sert çıktı.


CHP’li Sertel kendisine yanıtını ‘siyaset kurnazlığı’ olarak yorumlayan AK Partili Sürekli sosyal paylaşım hesabından şu sözlerle eleştirdi.

1- Ezanlarımıza saldırılmasına yönelik açıklama ve çağrımız, ne yazık ki CHP’li Sertel tarafından saptırılmış, siyaset kurnazlığına kurban edilmiştir. Ettiğimiz kelamlar ortadadır. Biz, hiçbir zaman; iftirayla, yalanla iş görmedik!

2-Sayın Soyer’e yaptığımız hassasiyet ve açıklama çağrısıdır ki; karşılık bulmuştur. Bu çağrımızdan farklı anlam çıkarmak, haksız ve yersiz ithamlarda bulunmak ancak kraldan çok kralcıların işi olabilir. Son sözümüz: kötü söz sahibine aittir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.