Dolar 32,4537
%-0.1
Euro 34,7686
%-0.58
Altın 2.441,790
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Şengül'den il kongresi için tele mesaj

AK Partili Şengül'den il kongresi için tele mesaj

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 28 Nisan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen İl Kongresi’ne katılımın yüksek olması için büyük çaba sarf ediyor. İlçe teşkilatlarıyla da ayrı ayrı buluşan İl Başkanı Aydın Şengül,bu kez İzmir’deki parti üyelerine kendi sesiyle tele mesaj göndererek, partilileri il kongresine katılmaya çağırdı. İl başkanından il kongresi için tele mesaj

  • Ege Postası
  • 20.04.2018 - 09:52

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasının ardından iptal edilmesi gündeme gelen ancak daha sonra iptal edilmeyeceği açıklanan 28 Nisan’daki AK Parti İzmir İl Kongresi hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürüyor. İlçe başkanları ve teşkilatlarıyla buluşan İl Başkanı Aydın Şengül, her ilçeden kaç kişilik katılım sağlayacaklarını öğreniyor, hazırlıkları tekrar gözden geçiriyor. Öte yandan sayılı günler kalan il kongresine partilileri davet etmek için kendi sesiyle tele mesaj da göndermeye başladı.

Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan İl Kongresi’ne telefonla aranan partilileri ve İzmirlileri kendi sesiyle davet eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün tele mesajlı daveti şu şekilde; “Sevgili dava arkadaşım. Ben AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 28 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin startının  verileceği, AK Parti İzmir 6’ıncı Olağan İl Kongresi’ne sizleri de bekliyoruz. Hep birlikte millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam demek için Halkapınar Spor Salonu’nda buluşalım.”

HAZIRLIK KOMİTESİ HER AYRINTIYLA İLGİLENİYOR

AK Parti İzmir İl Teşkilatının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen il kongresinde her ayrıntı düşünülüyor. Teşkilatın hazırlıklarını son sürat sürdürdüğü İl Kongresi’ne salon dışında 80-90 bin kişinin katılması amaçlanıyor. Kongre için ilde Hazırlık Komitesi de oluşturuldu. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya’nın başkanı olduğu Hazırlık Komitesi üyesi il yönetim kurulu üyeleri, her ayrıntıyla tek tek ilgileniyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.