Dolar 32,4272
%0.05
Euro 34,4586
%-0.1
Altın 2.487,380
%0.17
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Özgür'den Uygur'a : 'Bütün millet can derdine düşmüşken buna yapmak çok büyük utanç'

AK Partili Özgür'den Uygur'a : 'Bütün millet can derdine düşmüşken buna yapmak çok büyük utanç'

Skandalları ile gündemden düşmeyen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur,bu kez de Belediyeye ait araçlarla çok sayıda işçisi, malzemesiyle kendi özel evini yaptırdığı iddialarla gündeme geldi. Skandala ilişkin video görüntülerini sosyal medya hesabından yayınlayan Torbalı Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi Grup Başkan Vekili Av. Özgür Erman Çağlar “utanç içindeyiz, yazık çok yazık. Bütün millet can derdine düşmüşken buna yapmak çok büyük utanç” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.03.2020 - 23:07

EGEPOSTASI- CHP’li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un skandallar serisine her gün, her ay yeni olaylar, kararlar, uygulamalar ekleniyor. Uygur’un son olayı ise Beleyenin iş makinaları, personeli ve malzemesiyle evini yapması, çevre düzenlemesi ve yolunu yaptırması oldu. Torbalı Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Av. Özgür Erman Çağlar, belediyenin iş makinaları ve personelinin bir haftadır Uygur’un evinin inşaatına çalışırken çekilen videolu görüntüleri yayınladı. “Millet can derdindeyken, gündemi fırsata çeviren bir belediye başkanı için utanç vericidir’’ dedi.

İşte Çağlar’ın sosyal medya hesabından videolu görüntüler eşliğinde yayınlanan açıklaması;

“Son günlerde gerek dünyada, gerekse de ülkemizde birçok can kaybına sebep olan Korona virüsüne karşı devletimiz, tüm kurum ve kuruluşları ile beraber teyakkuz halinde çalışmaktadır. Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin ilgili bakanlıkları, valiliklerimiz, kaymakamlıklarımız ve belediyelerimiz, risk grubunda bulunan 65 yaş üstü büyüklerimiz, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ve milletimizin sağlığı için çok yoğun bir şekilde çalışırken, mücadele verirken aynı duyarlılığı Torbalı Belediyesi’nden görememenin üzüntüsünü yaşıyorum.

Halkımızın oyları ile seçilerek göreve gelen kişilerin ilçemize hizmet etmeleri beklenirken, içinde bulunduğumuz şu günlerde bile belediyenin imkanlarını kendi şahsi menfaatlerine kullandıklarını görüyoruz.

Ülkemizin her yerinde birlikten, beraberlikten, dayanışmadan söz edilirken, tüm milletimiz bu kötü günleri atlatmak için omuz omuza vermişken, Torbalı Belediyesi’nin ortaya koyduğu bu aymazlık hepimizi derinden yaralamıştır.

Milletimiz can derdine düşmüşken, sağlık çalışanlarımızla, güvenlik güçlerimizle, devletimizin tüm birimleri canları pahasına görev yaparken, elindeki imkânı Torbalı halkı için kullanması gereken belediye başkanı sayın İsmail Uygur maalesef ki bu imkanları kendi şahsi işleri için kullanmaktadır.

Belediyenin iş makinaları ve personelleri, yaklaşık 1 haftadır Uygur’un evinde tadilat çalışması yapıyorlar. Milletimiz can derdinde, belediye başkanı kendi evinin tadilatının derdinde. Hem de belediyenin imkanlarını seferber ederek… Bu tablo bir Torbalılı olarak beni derinden yaralarken, asıl utanması gereken kişilerin acaba yüzleri bile kızarıyor mudur'

Popülizm yapmak istemiyorum ama bu görüntüler aslında hiçbirimizi şaşırtmadı. Ne yazık ki böyle olacağı zaten belliydi. Keşke bizler yanılsaydık, keşke sayın Uygur hizmetleri ve çalışmaları ile bizleri haksız çıkarsaydı ve biz bugün bu utanç verici görüntülere şahit olmasaydık. İlçenin hıfzıssıhha kurulunun toplantılarına bile katılmayan, Torbalı halkının şu an içinde bulunduğu durumdan haberdar olmayan, 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere risk grubunda bulunan vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, öğrencilerimizin dertleriyle ilgilenmeyen bir belediye başkanı profilinden başka ne beklenirdi ki… yazık, çok yazık!

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.