Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili o meclis üyesi istifa mı edecek'

AK Partili o meclis üyesi istifa mı edecek'

Bayraklı Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Mustafa Karaman’ın son grup toplantısında partisinin diğer meclis üyelerine istifa edeceğini söylediği bildirildi. Karaman ise, şu an için istifasının söz konusu olmadığını, henüz karar vermediğini ve aile büyükleriyle oturup konuşup kararını vereceğini söyledi. AK Parti kulislerinde bu konuşuluyor

  • Ege Postası
  • 02.11.2017 - 13:49

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Ali Şenay’ın partisinden istifa edip, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçmesinin ardından şimdi de bir diğer meclis üyesi Mustafa Karaman’ın istifanın eşiğine geldiği ileri sürüldü. 

GRUP TOPLANTISINDA 'İSTİFA EDECEĞİM' DEDİ

Bayraklı Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Mustafa Karaman’ın partisinin dün gerçekleşen grup toplantısında, “Bu benim son grup toplantım. Bu toplantıdan sonra istifa edeceğim” dediği öğrenildi. Karaman’ın bu sözleri üzerine diğer AK Partili meclis üyeleri, ‘Partiden mi istifa edeceksin meclis üyeliğinden mi istifa edeceksi? İstifa ettikten sonra sen de CHP’ye mi geçeceksin'” diye sordu.

KARAMAN NE DEDİ'

Partili mevkidaşlarının bu  sorusu üzerine Karaman’ın ise bu konuyu aile büyükleriyle oturup konuştuktan sonra netleştireceğini ve öyle karar vereceğini açıkladığı kaydedildi.

Öte yandan Egepostası'na konuşan Mustafa Karaman, “Bunları kimler söylemişse ve gıybet halindeyse Allah sonlarını hayretsin. Mevcut bulunduğum partiden birileri söylediyse bunu benim söyleyecek bir şeyim kalmamıştır. Doğru olanı hiçbir zaman yanıltamazsınız. Doğru tektir. Bazı şeyler danışarak olur. Ne kadar güzel bilgilere ulaşmışsınız. Benim adıma çok güzel çalışan, iyi yalanlar söyleyecek boyutta insanlar var demek ki. Allah yolunu açık etsin. Benim şu anda kimseyle sıkıntım yok. Ben öyle bir şey söylemedim. Ben eşimle bile bunları konuşmadım. Helal olsun. Söylenecek bir şey yok. Şu an için istifa etmeyi düşünmüyorum. Böyle bir kararım olduğu an zaten gerekli açıklamayı yaparım. Size bu bilgileri kim aktardıysa A’dan Z’ye yalan söylemiştir. Allah herkesin yolunu açık etsin. Benim şu anda zikretmediğim, bire bir benim ağzımdan duyulmayan bir şey. Şu bir gerçek, aile geleneklerine bağlı insanlarız. Eşimize, dostumuza, çocuklarımıza, anamıza, babamıza bağlı insanlarız. Ailenin içinde konuşulan bir şey, sokaklara dökülecek kadar acizse bu insanlar yazıklar olsun derim. Benim kendime göre sorunlarım tabiî ki olabilir. Benim sıkıntım var demedim. Parti içinde kendimize göre sıkıntılarımız elbette var. Bence aile içinde çözülmesi gereken sorunlardır bunlar. Bunu bu şekle getirip de anlayamadığım şey, ben hiçbir şekilde onaylamadan, benden duyulmadan söylenmesini anlayamıyorum. Mükemmel şekilde yalan, gıybet. Allah herkesin yolunu açık etsin derim. Hiç hoş karşılamadım. Şu an için böyle bir şey yok. Kimse benim adıma böyle bir şey konuşmasın. Aile büyüklerimle oturup konuşup karar veririm. Benden birebir duyarsınız. Karar verirsem açıklarım” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.