Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili o isme kesin ihraç talebi

AK Partili o isme kesin ihraç talebi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte haftalık yönetim ve yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bir süre önce İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz aleyhinde sosyal medya üzerinden hakaret ettiği için partisinden 11 ay ihraç edilen ancak geçtiğimiz günlerde görevine iade edilen Ahmet Tok’un yeniden hakaret ve karalama içerikli paylaşımları nedeniyle il yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle ‘kesin ihraç istemiyle’ AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu’na sevkine karar verildi. Dosyası Genel Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi

  • Ege Postası
  • 06.02.2018 - 13:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Toplantıda sosyal medya hesabından il başkan yardımcısı aleyhine daha önce de hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle partisinden kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilip 11 ay ihraç kararı verilen,  bir süre önce de sürpriz bir kararla eski görevine dönen AK Parti Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tok’un yeni durumu da gündeme geldi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YİNE HAKARET ETTİĞİ İDDİASIYLA…

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın araya girip eski görevine dönmesini sağladığı iddia edilen Ahmet Tok’un sosyal medya hesabından yine hakaret içerikli paylaşım yaptığı iddiası üzerine Tok’un durumunu, partiden kesin ihraç istemiyle çıkarılması talebiyle AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu’na havale etti.

BU KEZ GENEL MERKEZE HAVALE EDİLDİ

Ahmet Tok’un, parti yöneticileri hakkında basın yayın organları, sosyal medya hesapları vasıtasıyla gerçek dışı haber yaymak, iftira-hakaret ve karalama niteliğinde beyanlarda bulunmak’ gerekçeleriyle AK Parti Tüzüğü gereği partisinden kesin ihracı istendi.

AHMET TOK: BANA TEBLİĞ EDİLEN BİRŞEY YOK 

Durumdan haberdar olmadığını, kendisine tebliğ edilen bir belge ya da bilgi bulunmadığını belirten Ahmet Tok, Disiplin Kurulu sürecinde savunmasını yapacağını belirtti. 

11 AY İHRAÇ EDİLEN TOK, SÜRPRİZ ŞEKİLDE GÖREVİNE İADE EDİLMİŞTİ

AK Parti Çiğli Teşkilatı’nda 2016 yılı Şubat ayında il yöneticileri hakkında  hakaret ve karalama maksatlı paylaşımları nedeniyle Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı karşıladığı gün görevinden alınan Ahmet Tok, disiplin kuruluna sevk edilmiş, ihraç edilmiş, 11 ay sonra ise sürpriz bir şekilde görevine geri dönmüştü. Tok’un görevine geri iadesinde AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın araya girmesinin etkili olduğu belirtilmişti.

TOK, ‘PARTİMİZ İHTİYAÇ DUYARSA GELİRİZ, GİT DERSE GİDERİZ’ DEMİŞTİ

Görevine yeniden iade edilen Ahmet Tok, o dönem, “Geçtiğimiz süreç yaşandı bitti. Geçmişte yaşananlarla ilgili birşey söylemeye gerek yok. O defteri kapattık. Bundan sonra her zaman olduğu gibi teşkilatımızın başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim teşkilatımıza  olan sevdamız mevki makamla ölçülmez. Ben AK Partiliyim. Partimiz bize ihtiyaç duyarsa geliriz, git derse gideriz. Bu süreçle ilgili, genel merkezimize  ve İzmir milletvekillerine teşekkür ederim” açıklamasını yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.