Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır'dan İZSİAD'a ziyaret

AK Partili Nasır'dan İZSİAD'a ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır İzmir Sanayici ve İşadamları Derneğini (İZSİAD) ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 15.08.2018 - 14:07

Milletvekili Nasır, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, sorunları ve çözüm önerilerini görüştü. 

Kendisinin de 51 yıldır İzmir iş yaşamının bir parçası olduğunu ifade eden Necip Nasır, iş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini yakından takip ettiğini dile getirdi.

İş dünyasının yaşadığı sorunların çözümü noktasında köprü vazifesi göreceğini aktaran Nasır, "İzmir iş dünyası ve Ankara arasında bir diyalog eksikliği olduğunu gördüm ve kopukluğu gidermek için milletvekili adayı oldum. Çok şükür halkımız teveccüh göstererek beni vekil yaptı. Bundan sonra bana düşen, sorunlara doğru teşhisi koyup çözüm üretmektir. Bunun için iş dünyasıyla her türlü işbirliğine ve çözüm önerisine açığım. Benim amacım çocuklarımıza daha yaşanabilir bir İzmir bırakmaktır." dedi. 

Yeni başkanlık sistemiyle birlikte bürokrasinin de azaldığını, hükümetin çok daha hızlı karar alabilecek bir yapıya kavuştuğunu dile getiren Nasır, hükümetin ve Türk halkının ülke üzerinde oynanan her türlü oyuna karşı koyabilecek güçte ve iradede olduğunu belirtti.

Nasır, şöyle devam etti:

"Dünya artık globalleşti. Ülkelerin varlıklarını devam ettirebilmeleri ancak güçlü bir ekonomik yapıyla olur. Dünyada savaşların şekli artık değişti. Ekonomik savaşlar gündemde. Kutuplaşmalar arttı. Biz tehditlere boyun eğmeyen ve dik durmayı başarabilen bir ülkeyiz. Türkiye güçlü potansiyeli ve dayanışma ruhuyla hareket ederek her türlü haksız ekonomik saldırı ve hareketi etkisiz bırakacak kudrettedir." 

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, ülke olarak ekonomik bir seferberlik başlatmak gerektiğini vurgulayarak, "Ülkemizin ve hükümetimizin yanındayız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.