Dolar 32,3332
%0.16
Euro 35,1588
%-0.07
Altın 2.242,780
%-0.03
Bist-100 8,70
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır'dan Gaziemir'e Hükümet Konağı müjdesi

AK Partili Nasır'dan Gaziemir'e Hükümet Konağı müjdesi

İzmir'in 1/100.000'lik planlarının onaylanmasında ve Büyükşehir Belediyesi'nin imar yönetmeliğine kavuşmasında önemli çaba sergileyen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'dan şimdi de, Gaziemir’e hükümet konağı müjdesi geldi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2021 - 09:52

16 mahallesi ve 140 bine yaklaşan nüfusuyla büyük bir ilçeye dönüşen Gaziemir'de ihale işlemleri tamamlanan yeni Hükümet Konağının 15 gün içinde inşaatının başlayarak, bir yıl içinde bitirileceğini kaydeden Nasır: “İzmir’e ve Gaziemir’imize yakışır 'Halka hizmet, Hakka hizmettir' düsturuyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda, Yeni Hükümet Konağı ile birlikte devletimizin hizmetlerine vatandaşımızın rahat ulaşımını sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

TÜM HİZMETLER TEK ÇATI ALTINDA

Gaziemir yeni Hükümet Konağı Projesi hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Nasır, şunları söyledi: “TOKİ tarafından yapılacak Gaziemir Yeni Hükümet Konağı tamamlandığında, 10051 m2 arsa üzerinde, 7700 m2 kapalı alanıyla, Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı, Nüfus Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü tek çatı altında toplanarak hizmetlerini sürdürecektir. Ayrıca ilçemizde kuruluşu bulunmayan Sosyal Hizmetler Merkezi, İŞKUR gibi kurumlar ile Alsancak-Konak'taki binada faaliyetlerine devam eden Gaziemir Tapu Sicil Müdürlüğü de ilçemizde hizmet verecektir.

Böylece vatandaşlarımız devlet kurumlarımızdaki işleri için ayrı ayrı binalara, hatta ilçelere gitmek zorunda kalmadan hizmet alabileceklerdir. İzmirimize, Gaziemirimize Yeni Hükümet Konağı’nın yapılmasında, katkıları olan başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Toki Başkanı Ömer Bulut olmak üzere emekleri olan herkese hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Gaziemir Yeni Hükümet Konağı’nın ve bu binada verilecek hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.