Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili milletvekillerinden Buca çıkarması

AK Partili milletvekillerinden Buca çıkarması

AK Parti Buca İlçe Başkanlığının yoğun çalışmalarına İzmir Milletvekilleri de büyük destek veriyor. Her gün yapılan mahalle toplantılarına bu kez de İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile Tokat Milletvekili ve MKYK Üyesi Zeyid Aslan katıldı.

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 14:16

Kozağaç'ta düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıya Zeyid Aslan'ın sözleri damga vurdu. Aslan " Milletimizin 'Evet' yazılı beyaz oyları, ülkemize büyük acılar yaşatan  vesayet sistemine kefen olacak" diye konuştu.

Milletimizi kandırmaya çalışıyorlar

AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen ve İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ı vatandaşlarla buluşturan proglamlar ilçedeki halk oylaması çalışmalarına heyecan ve renk katıyor. Bu coşkuya ortak olmak ve vatandaşlara anayasa değişikliğini anlatmak isteyen AK Partili Milletvekilleri de sık sık Buca'daki toplantılara katılıyor. Bu kapsamda son olarak bir dönem önce İzmir koordinatörlüğü yapan ve aynı zamanda AK Parti MKYK Üyesi olan Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile İzmir Milletvekili Necip kalkan Kozaağaç Mahallesi'nde Bucalılarla buluştu. Hukukuçu kimliği dolayısıyla Anayasa değişikliğinin her maddesini ayrıntılarıyla ve örneklerle anlatan Aslan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun söylemlerine de madde madde cevap verdi. CHP liderinin sadece zihin bulandırmaya çalıştığını belirten Aslan, " bugün Anmayasa değişikliğine karşı çıkanlar değiştirilecek maddelerden hiç bahsetmiyorlar tek yaptıkları algı operasyonu yönetmeye nçalışmak ama milletimiz  bunlara en güzel cevabı 16 Nisan2da verecektir." ifadelerini kullandı. Aslan, " Bu Anayasa değişikliği ülmezizin istiklalini, istikbalini ve istikrarını garanti altına almak için yapılan bir değişikliktir. Kara propagandaların aksine bu anayasa değişikliği ile yıllarca siyasi krizlerle, darbelerle, kanlı senaryolarla büyümesini engelledikleri Türkiye'nin özgürce gelişmesi için, hedeflerine ulaşması için önünü açıyoruz. Peki neden itira ediyorla? Cevabı çok basit. Seçimle iktidara gelemeyen bu zihniyet, yaptıkları darbelerle hazırladıkları bu anayasanın kalmasını istiyor. Milleten irade almadan kendi fikri ve ideolojisini millete dayatmak isteyenler, meclisi ve yargıyı millete rağmen yönetmeye çalışanlar bu gücün ellerinden alınarak millete verilmesine karşı çıkıyorlar. Bu kadar yalan söylemelerinin ve kara propaganda yapmalarının sebebi budur. Bu ülkede bir daha darbelerle ara rejimlerile ikitidara gelemeyeceklerini anlayanlar vesayetin yıkılmasını bu yüzden istemiyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.