Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Meclis Üyesi Tunç'tan Selvitopu'na eleştiri

AK Partili Meclis Üyesi Tunç'tan Selvitopu'na eleştiri

AK Parti Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi İmet Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na, “Acaba Muhittin Selvitopu bu rekreasyon alanını vatandaşa unutturup, uzun bir aradan sonra da ‘Bakın ben yaptım’ mı demek istiyor'” dedi. AK Partili Meclis Üyesi Tunç'tan Selvitopu'na eleştiri

  • Ege Postası
  • 06.05.2016 - 09:21

AK Parti Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi İmet Tunç, kesin hesap görüşmelerinde Başkan Muhittin Selvitopu’nu eleştirdi

KARABAĞLAR’A NEDEN YATIRIM YAPILMIYOR'

Karabağlar Belediyesi’nin Mayıs Ayı Olağan Meclis Oturumunun 2. birleşimi gerçekleştirildi. 2015 yılına ait kesin hesap görüşmelerinin yapıldığı birleşimde, geride bıraktığımız yılın faaliyetleri ve bütçeleri incelendi. Birleşime AK Parti Grubu’ndan Meclis Üyesi İmet Tunç’un çıkışları damga vurdu. Tunç görüşmeler sırasında söz alarak başta Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve CHP yönetimini eleştirdi. Tunç, “Karabağlar’a neden yatırım yapılmıyo? Projeler için düşünülen miktarlar, bütçeler düşüncede kalmasın” yorumunda bulundu.

UZUNDERE BİR TÜRLÜ AÇILMADI'

İmet Tunç sözlerine uzun süredir yapımı devam eden Uzundere Rekreasyon Alanı’nı gündemine alarak başladı. Projenin yüksek maliyetli olduğunu ve yapımının bir türlü sonuca ulaşmadığını söyleyerek Başkan Selvitopu’na çıkışan Tunç, “Sayın Başkan, siz göreve başlamadan önce bir önceki belediye başkanı zamanında bir açıklama yapılmıştı. ‘Bu proje 20 gün içerisinde bitecek’ denildi. Hatta açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı da katılacaktı. Ancak görüyoruz ki iki yıl geçmesine rağmen halen daha vatandaşlarla buluşturulmuş değil. Acaba Muhittin Selvitopu bu rekreasyon alanını vatandaşa unutturup, uzun bir aradan sonra da ‘Bakın ben yaptım’ mı demek istiyo? 442 bin Lira harcayarak olayı kendi lehine mi çevirmeye çalışıyo? Bu alana aradan geçen uzun süreye rağmen neden yatırım yapılmıyor'” dedi.

“KARABAĞLAR’A YATIRIM YAPALIM”

Karabağlar halkının yoksun bırakıldığını düşündüğünü ifade eden Tunç, “Bu oyalamalar Karabağlar halkının hizmetlerden yoksun bırakılması demektir. Siz yeter ki Karabağlar’a bir şeyler yapın. Biz her zaman destek veririz. Ancak milleti yanıltmayalım. Projeler için ödenekler, bütçeler belirlenmiş. Ancak görüyoruz ki yapılan harcamalar sıfır. Düşünülen bu miktarlar bu bütçeler düşüncede kalmasın. Uygulamaya geçilsin” açıklamasını yaptı.

MİLLETİ YANILTMAYALIM

Tunç’un bu konuşmalarının ardından söz alan CHP’li Meclis Üyesi Baki Durmuş ise, “Karabağlar Belediyesi’nin yaptığı faaliyetler ve uygulamaya koyduğu hizmetler ortadadır. Paranın doğru adreslerde harcandığı bir gerçektir. Belediyemizde doğru, dürüst, samimi bir şekilde hizmetler yürütülmektedir. İmet Tunç arkadaşımız talihsiz konuşmalar yapıyor. Kendi konuşmalarına arkadaşları bile inanmıyor” diyerek Tunç’a cevap verdi.

Fotoğraf altı: AK Partili Meclis Üyesi İmet Tunç, Başkan Muhittin Selvitopu’na yüklenerek, “Karabağlar’a yatırım yapalım, milleti yanıltmayalım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.