Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Maç'tan rakiplerine çağrı: Ortak yayına hazırım

AK Partili Maç'tan rakiplerine çağrı: Ortak yayına hazırım

Cumhurİttifakı AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç, diğer partilerin adaylarına aynı platformda “ilçenin sorunlarını ve projelerini konuşma” çağrısında bulundu. Maç, “Diğer adaylarla sadece projelerin, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulacağı ortak bir yayına hazırım” dedi. Karşıyaka’yı çok iyi analiz ettiğini belirten Maç, tüm projelerini 5 yıl içinde tamamlayacağının sözünü de verdi. AK Partili Maç'tan rakiplerine çağrı

  • Ege Postası
  • 13.03.2019 - 12:59

Katıldığı bir radyo programında Karşıyaka’da hayata geçireceği projelere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Maç, ilçenin çok büyük sorunları olduğuna dikkat çekti. Karşıyaka iskelesinin önünde bir trafik kaosu olduğunu söyleyen Maç, “Tramvayla birlikte sıkıntı daha da arttı. Yaya güvenliği yok. 350 metre mesafedeki yolu battı-çıktı yaparak projelendirdik. Üstüne ise 20 bin metrekarelik bir meydan kazandıracağız. Herkes konuşuyor ama icraat önemli. Karşıyaka Çarşı’nın sonundaki kamu binalarını tek bir noktaya toplamayı planlıyoruz. Böylece burada da 19 bin 500 metrekarelik meydana kavuşacağız. Alanın altını otopark yapacağız, sorun çözülecek” dedi.

ÜCRETSİZ OTOPARK

Maç, şöyle devam etti: “Bostanlı pazar yerini kapalı hale getirme projemiz var. Burası haftanın 7 günü kullanılmalı. Altına 400 araç kapasiteli otopark yapacağız. Otopark da ücretsiz olacak. Bostanlı İskelesinin önündeki yolu da alttan geçireceğiz. İskelenin önündeki meydanı konser ve festival alanı yapacağız. Ayrıca Karşıyaka açıklarında unutulmuş, atıl bir ada var. Burada bir ‘Tema Ada’ oluşturmak istiyoruz. Her türlü aktivitenin olduğu adaya deniz-taksilerle ulaşılacak.”

SORUNLAR BİRİKTİ

Sürekli sahada olacağını kaydeden Maç, “Bu işler makamdan yürütülecek işler değil. Uygulamanın başında olmazsanız başarılı olamazsınız. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnsanların sorunları birikmiş. Bazıları sabretmiş ancak sabırlar tükenmiş. Hiç el atılmamış mahallelerimiz var. Karşıyaka'ya en fazla katkıyı sağlayacak olan kişi göreve gelsin. Karşıyakalılara sesleniyorum, lütfen adaylar yarışsın ve iyi olan kazansın. Karşıyaka, hak ettiği hizmete bizimle kavuşacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.