Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili koordinatörleri hedef aldı

AK Partili koordinatörleri hedef aldı

AK Parti'nin 2014 yerel seçimlerinde Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Cem Kavur, sosyal medyadaki paylaşımında koordinatörleri eleştirdi. Koordinatörlerin teşkilatlardaki temaslarında uyguladığı yönteme vurgu yapan Kavur, hayal kurduğunu söylediği paylaşımında "Ben koordinatör olsam bu işleri yaparken, yanıma il başkanını ve teşkilat başkanını almam. Umarım benim kurduğum hayali birileri okur da birilerine iletir" dedi. AK Partili koordinatörleri hedef aldı

  • Ege Postası
  • 23.10.2017 - 11:20

EGEPOSTASI- AK Parti'den 2014 yılında Belediye Başkan Aday Adayı olan Cem Kavur, partisinin genel merkezinin görevlendirdiği koordinatörleri hedef aldı. Bir süre önce İzmir’e gelen koordinatörlerden İshak Gazel’i hedef alan Kavur, Gazel’in partideki muhaliflerle görüşmediğini savundu.

‘Boşu boşuna mevcut yöneticileri dolaşmam’

Kavur hayal kurduğunu söylediği paylaşımında,  “Akşam akşam canım sıkıldı. Bir hayal kurayım dedim. Bir gün, olmaz ya bakarsınız milletvekili oldum. Hayal ya; bir de ilin birine koordinatör oldum. Yine hayal ya o ilde sıkıntı var. Ne yapacağımı düşündüm. Önce o ildeki odalarla görüşürüm. Hem de dost gibi yemeğe çağırırım. Ne ayağıma ne ayağına! Sivil toplum örgütleriyle görüşürüm. Ha bunlar papatya sevenler derneği olmaz. Bu papatyayı anlayan anladı. Bu arada bakarım muhalif var mı bu şehirde. Vardır mutlaka. Onları ayağıma çağırırım. Çünkü ben onların genel merkezini temsilen buradayım. Gelirse bizdendir. Gelmezse yalandan muhaliftir. Boşu boşuna mevcut yöneticileri dolaşmam. Ha bu arada bu işleri yaparken de yanıma mevcut il başkanıyla, mevcut teşkilat başkanını almam. Neden m? İnsanlar kibarlıktan diyelim, dertlerini anlatamaz bana diye. Umarım benim kurduğum hayali birileri okur da, birilerine iletir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.