Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar'dan o memurlara destek açıklaması

AK Partili Kırkpınar'dan o memurlara destek açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Torbalı Belediyesi’nde çalışan 5’i kadın 10 şube müdürünün Karaman’ın Göktepe Belde Belediyesi’ne görevlendirilmeleri ile ilgili açıklama yaptı. AK Partili Kırkpınar'dan o memurlara destek!

  • Ege Postası
  • 23.10.2019 - 16:19

Daha öncede Kemalpaşa Belediyesi’nde çalışırken işten çıkarılan işçilerle ilgili TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek işçilerin yanlarında olduklarını ve konun takipçisi olacaklarını belirten  AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, yapılan görevlendirmenin sürgün olduğunu belirterek, alınan karar ile görevlendirmesi yapılan kişilere mobbing uygulandığını dile getirdi.

Kırkpınar, “31 Martta yapılan yerel seçimlerde başta CHP’nin Genel Başkanı olmak üzere belediye başkan adayları da dahil hiçbir işçinin ekmeği ile oynamayacaklarına dair namus ve şeref sözü vermişlerdi. Ne yazık ki seçimleri kazanan belediye başkanları verdikleri sözleri unutup,  göreve başladıktan sonra işçileri bir bir işten çıkarmaya başladılar. Kin ve nefret dolu siyasi bir anlayışla hızını alamayan CHP’li Torbalı Belediye Başkanı ise ilginç yönteme başvurup, belediyede görevli memurları bin kilometre uzaklıktaki 2 bin nüfuslu belde belediyesine görevlendirme ile sürgüne gönderdi. Siyasi etik ve ahlaki değerlerle bağdaşmayan bu tutum başta Torbalılı hemşerilerimiz olmak üzere hepimizi derinden üzdü. Proje üretmek yerine işçi ve memurların ekmeği ile oynamayı siyasi bir ilke haline getiren CHP’li belediye başkanlarına bu ve buna benzer tutumlardan uzak durmasını tavsiye ediyor, konunun takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.