Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya sosyal medya akımıyla Başkan Soyer’i hedef aldı

AK Partili Kaya sosyal medya akımıyla Başkan Soyer’i hedef aldı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, son günlerde çok popüler olan “nasıl başladı/nasıl gidiyor” sosyal medya akımıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı. Kaya, yerel seçilerin adaylık sürecinde HDP’nin Tunç Soyer’e verdiği destek haberinin görseli ile başkan olduktan sonra Tunç Soyer’in yaptığı atamanın fotoğrafını paylaştı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2020 - 16:59

EGEPOSTASI- Son günlerin sosyal medyadaki en popüler akımlarından biri olan “nasıl başladı/nasıl gidiyor” akımına vatandaşlar, ünlüler ve belediyelerin ardından politikacılar da katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yağtığı “nasıl başladı/nasıl gidiyor” paylaşımı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı.

Nasıl başladığı başlığının altında 1 Şubat 2019 tarihinde HDP İzmir İl Eş Başkanı Kadir Baydur’un Tunç Soyer için söylediği "Bizim çizdiğimiz profile en uygun adayın Tunç Soyer olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla" sözlerinin haberini paylaşan Vekil Kaya, nasıl gidiyor başlığının altında ise 5 Haziran 2020 tarihinde yayımlanan ve Tunç Soyer’in HDP’den ihraç edilen üç ismi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Grand Plaza’nın yönetim kuruluna aldığı haberini paylaştı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.