Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'nın fotoğraflı eleştirisine CHP'li Arslan'dan fotoğraflı yanıt

AK Partili Kaya'nın fotoğraflı eleştirisine CHP'li Arslan'dan fotoğraflı yanıt

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir'deki su kesintisinin ardından tankerlerin önünde kuyruk oluşturan ve mağdur olan vatandaşların fotoğraflarını 'CHP zulmü' eleştirisi getirerek paylaşmasına CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan fotoğraflı kontra geldi. Arslan, "Amerika’da bile teknik arıza nedeniyle su ya da elektrik kesintileri olabiliyor ama siz iş için kuyrukta ayazda bekleyen insanlara ne diyeceksini? Şubat’ın ayazında geceden sıraya giren 35 bin 770 kişinin oluşturduğu bu kuyruk zulüm değil midir'" diye sordu. Kaya'nın fotoğraflı eleştirisine Arslan'dan fotoğraflı yanıt

  • Ege Postası
  • 25.12.2019 - 15:52

EGEPOSTASI- İzmir'deki büyük su kesintisinin ardından belediyeler vatandaşların mağduriyetini gidermek için tankerlerle su desteğinde bulundu. Yüzlerce kişi, ellerinde kova ve bidonlarla mahallelerine getirilen tankerlerin önünde kuyruğa girerek, su aldı. Tankerler önünde uzun kuyruklar oluşurken görüntülere AK Parti cephesinden CHP'ye ve Büyükşehir Belediyesi'ne yoğun eleştiriler geldi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medyadan 43 yıl önce Bornova'da su kuruğunda bekleyen vatandaşlarla, yine günümüzde su kesintisinin ardından Karabağlar'da tanker önünde kuyruk oluşturan fotoğrafları paylaşarak "CHP zulmü" eleştirisi getirdi.

KAYA'YA YANIT ARSLAN'DAN GELDİ

AK Partili Kaya'ya yanıt CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan geldi.

Arslan, "Dünyanın her yerinde Amerika’da bile teknik arıza su ya da elektrik kesintileri olabiliyor ama siz iş için kuyrukta ayazda bekleyen insanlara ne diyeceksiniz'" diye sordu'

Arslan yazılı açıklamasında, "İzmir’deki su kesintisi yüzünden yaşanan kuyrukları gündeme getiren sayın AKP vekiline sormak istiyorum. Dünyanın her yerinde Amerika’da bile teknik arıza nedeniyle su ya da elektrik kesintileri olabiliyor ama siz iş için kuyrukta ayazda bekleyen insanlara ne diyeceksini? Sadece Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nun yer altında çalışacak işçi alımı ilanı için Şubat’ın ayazında geceden sıraya giren 35 bin 770 kişinin oluşturduğu bu kuyruk zulüm değil midi? Bu ve benzer manzaralar içinizi sızlatmıyor mu'" ifadelerini kullandı.

KAYA'DAN ARSLAN'A YANIT: KABUL ETMENİZ SEVİNDİRİCİ

CHP'li Arslan'ın açıklamalarına AK Partili Kaya, "CHP Milletvekili Sn. Ednan Arslan da bana cevaben, su kesintilerinin "TEKNİK ARIZA" kaynaklı olduğunu öne sürerek yurtdışından örnekler vermiş. Sayın Arslan, biz de ARIZA diyoruz zaten. Ama teknik değil, CHP yönetimsel arızası. En azından arızanızı kabul etmeniz sevindirici." karşılığını verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.