Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya ile CHP'li Serter arasında 'kütük' polemiği

AK Partili Kaya ile CHP'li Serter arasında 'kütük' polemiği

İzmir'de su kesintisi ve aşırı yağışla gelen sel tartışmaları CHP ve AK Parti arasında polemiklere yol açtı. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın Tunç Soyer’e ve Büyükşehir icraatlarına yönelik eleştirilerine CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, “İzmir'de selden kütük kapmaya çalışmayın. Ucuz siyaset yapmayın" sözleriyle karşılık vermişti. Kaya'dan Serter'e yanıt gecikmedi. Kaya, "Sayın Serter, bir de "sel, kütük" falan demişsiniz. Bilirsiniz, sizi severiz. İzmir'den güncel bir fotoğrafı göndermek istiyorum size. Bu fotoğrafa iyi bakın. Bu aralar CHP'lilerin en son bahsedeceği kelime "sel" olmalı, değil m? Saygılar." dedi. AK Partili Kaya ile CHP'li Serter arasında 'kütük' polemiği

  • Ege Postası
  • 25.12.2019 - 16:38

EGEPOSTASI- İzmir'de Tahtalı Barajı'ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi'ne giden hatta meydana gelen arıza nedeniyle 5 ilçede yaklaşık 40 saat süren su kesintisiyle birlikte aynı zamanda aşırı yağışla gelen sel AK Parti ile CHP arasında polemik yaratmaya devam ediyor. AK Parti cephesi, "İzmirliler yağmurlu havada su kuyruğunda" eleştirileri getirirken, CHP'liler su kesintisinin doğal bir arızadan kaynaklandığını dünyanın her yerinde olabileceğini kaydederek AK Partililere "ucuz siyaset yapmayın" karşılığı veriyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın Tunç Soyer’e ve Büyükşehir icraatlarına yönelik eleştirilerine CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, “İzmir ’de selden kütük kapmaya çalışan ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı ile yeni Büyükşehir Belediye başkanını kıyaslamaya çalışan AK Partili Milletvekili arkadaşıma tavsiyem şu ki bu kıyaslama ve yorumlar sizin oyun alanınızın dışında kalır, ucuz siyaset yapmayın” karşılığını verdi.

KAYA'DAN SERTER'E; SİZE İZMİR'DEN GÜNCEL BİR FOTOĞRAF GÖNDERİYORUM 

AK Partili Kaya'nın CHP'li Serter'e yanıtı gecikmedi. 

Kaya, "CHP İzmir Milletvekili Sn. Bedri Serter, su kesintilerinin DOĞAL BİR ARIZADAN kaynaklandığını söylemiş. CHP'li belediye yönetiminde her zamanki gibi DOĞAL BİR ARIZA olduğu kesin. Yağmurlu havada susuzluktan sokaklarda yıkanan bu arkadaşlar da anlayamamış sizi, DOĞAL olarak. Sayın Serter, bir de "sel, kütük" falan demişsiniz. Bilirsiniz, sizi severiz. İzmir'den güncel bir fotoğrafı göndermek istiyorum size. Bu fotoğrafa iyi bakın. Bu aralar CHP'lilerin en son bahsedeceği kelime "sel" olmalı, değil m? Saygılar."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.