Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Yılmaz Özdil'e sert yanıt

AK Partili Kaya'dan Yılmaz Özdil'e sert yanıt

Gazeteci Yılmaz Özdil’in İzmir’deki korona virüs durumuyla ilgili açıklamaları ortalığı karıştırdı. Özdil açıklanan rakamlarla gerçeğin farklı olduğunu ima ederek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i rakamları açıklamaya davet etmişti. Özdil’e ilk tepki AK Parti Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2020 - 16:24

EGEPOSTASI - İzmirli ünlü gazeteci Yılmaz Özdil’in elinde İzmir’de corona rakamları oldunu belirterek Tunç Soyer’e bu rakamları açıklamaya davet etmesine ilk AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. Kaya Özdil’e ‘Yoz dilini İzmir’den çek, bu kentin insanları sana paniğin ticaretini yaptırmaz’ yanıtı verdi.

AK Partili Kaya’nın sosyal medya açıklamaları şöyle:

“İnsanların manevi olarak değer verdiği şeyler üzerinden ticaret yapma işini iyi bildiğin ortada. Panik ve korku havası yaratarak bunun üzerinden de bir ticaret mi planlıyorsun, anlayamadık! Yoz dilini İzmir'in üzerinden çek, bu kentin insanları sana paniğin ticaretini yaptırmaz.

Sevgili İzmirli hemşehrilerim. Bu süreçte sadece Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılan açıklamaları dikkate alalım. Korku ve panik üzerinden ticaret yapmaya çalışan simsarlara fırsat vermeyelim. Evde kalalım, koruyucu tedbirlere uyalım. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.”

‘İNSANLARIN ALARM DURUMUNA GEÇMESİ LAZIM’
Gazeteci Yılmaz Özdil katıldığı bir programda İzmir’deki son durumla ilgili şunları söyledi: “Üzülerek söylemem gerekir ki bu meselede İstanbul'dan sonra şu anda en büyük darbeyi yemiş olan şehir İzmir. Buradaki rakamlar benim elimde var. İzmir'i yöneten, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere topluma bu rakamları açıklamak zorundalar. İnsanların alarm durumuna geçmesi lazım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.