Dolar 32,5622
%0.15
Euro 34,6933
%0.09
Altın 2.414,980
%-0.73
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan yeni polemik: Soyer, borçlanma ve satış konusunda depar atıyor!

AK Partili Kaya'dan yeni polemik: Soyer, borçlanma ve satış konusunda depar atıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Artık Biz Soralım” diyerek bir platform oluşturan liseli gençlerin sorularını yanıtlarken, "Yürümüyoruz, koşuyoruz." sözlerine ilişkin AK Parti'den tepki geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Soyer'e sert sözlerle yüklendi. Kaya, "Bunu hizmet konusunda demediğine tüm İzmirliler hemfikir. Borçlanma ve satış konusunda ise, bırakın koşmayı depar atıyor!" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 11.01.2021 - 12:21

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçen hafta sonu liseli gençlerin sorularını yanıtladı.

Kentin gündemindeki yatırım ve projeleri anlatan Başkan Soyer, “Tarihi boyunca ilklerin kenti olmuş İzmir’de yaptığımız her şeyi Türkiye’nin aydınlık geleceği için de yapmaya gayret ediyoruz. Yürümüyoruz, koşuyoruz. Çok daha fazlasını yapmanın heyecanını taşıyoruz” demişti.

Soyer'in proje ve hizmete yönelik açıklamalarına ilk tepki AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan geldi.

AK Partili Kaya, Soyer'i sosyal medyadan şu sözlerle eleştirdi:

"CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, 'Yürümüyoruz, koşuyoruz' demiş. Bunu hizmet konusunda demediğine tüm İzmirliler hemfikir. Borçlanma ve satış konusunda ise, bırakın koşmayı depar atıyor! Seferihisar'ı batırdıktan sonra, sıra herhalde İzmir'de! Yönettiği belediyelerde, en kıymetli gayrimenkulleri yok pahasına satan Sn. Soyer'in bu huyu kötü bir yere doğru gidiyor. Tüm çağrılara rağmen, salgınla mücadele sürecine bir türlü dahil edilmeyen, belediyeye ait Eşrefpaşa Hastanesi'ni satmayı düşünenler bunu aklından çıkarsın!"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.