Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan 'su kuyruğu' tepkisi: CHP aynı CHP, zulüm aynı zulüm

AK Partili Kaya'dan 'su kuyruğu' tepkisi: CHP aynı CHP, zulüm aynı zulüm

İzmir'de büyük su kesintisinin ardından vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için belediyeler tankerlerle su desteğinde bulundu. Tankerlerin önünde uzun kuyruklar oluşurken, AK Parti cephesi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'yi görüntüler üzerinden yoğun eleştiri altına aldı. Son olarak AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, su kuyrukları için "Aradan 43 yıl geçmiş, değişmeyen tek şey vatandaşların mağduriyeti. CHP'li Aziz Kocaoğlu, CHP'li Tunç Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi" sözleriyle tepkisini dile getirdi. AK Partili Kaya'dan 'su kuyruğu' tepkisi

  • Ege Postası
  • 25.12.2019 - 10:08

EGEPOSTASI- İzmir'de büyük su kesintisinin yankıları sürüyor. Tahtalı Barajı'ndan Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi'ne suyun taşındığı ana borunun patlamasının ardından Buca, Karabağlar, Gaziemir ile Konak ve Bornova ilçelerinin bazı kesimlerine, pazar günü saat 19.00'dan itibaren 40 saat süreyle su verilemedi. Musluklardan dün akşam saatlerinden itibaren su akmaya başladı. 

Su kesintisi yaşanmasının ardından belediyeler vatandaşların mağduriyetini gidermek için tankerlerle su desteğinde bulundu. Yüzlerce kişi, ellerinde kova ve bidonlarla mahallelerine getirilen tankerlerin önünde kuyruğa girerek, su aldı. Tankerler önünde uzun kuyruklar oluşurken görüntülere AK Parti cephesinden yoğun eleştiriler geldi. 

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medyadan 43 yıl önce Bornova'da su kuruğunda bekleyen vatandaşlarla, yine günümüzde su kesintisinin ardından Karabağlar'da tanker önünde kuyruk oluşturan İzmirlilerin mağduriyetlerini belgeleyen fotoğraflarla "CHP zulmü" eleştirisi getirdi.

AK Partili Kaya paylaşımında, "İlk fotoğraf 1976 yılından, Bornova Büyük Cami önündeki su kuyruğu. İkinci fotoğraf ise 2019 yılında Karabağlar'daki su kuyruğu. Aradan 43 yıl geçmiş, değişmeyen tek şey vatandaşların mağduriyeti. İzmir'e ve İzmirlilere yapılan CHP zulmü, sistematik bir biçimde devam ediyor. CHP aynı CHP, zulüm aynı zulüm. Sadece kişiler ve yöntemler değişiyor. Ancak hakkını vermek lazım, CHP'li Kocaoğlu CHP'li Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.