Dolar 32,5622
%0.15
Euro 34,6933
%0.09
Altın 2.414,980
%-0.73
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan sel ve su kesintisi tepkisi: Tebrikler Tunç Soyer

AK Partili Kaya'dan sel ve su kesintisi tepkisi: Tebrikler Tunç Soyer

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya kentteki hem sel baskınlarını hem de su kesintisini gündemine alarak tepki gösterdi. Sosyal medyadan her iki durumunda fotoğrafını paylaşan Kaya, "2020'ye 7 kala İzmir... Tebrikler Tunç Soyer" ifadelerini kullandı. AK Partili Kaya'dan sel ve su kesintisi tepkisi

  • Ege Postası
  • 23.12.2019 - 12:35

EGEPOSTASI- İzmir'de dün gece başlayan ve etkili olan yağmurla birlikte kentin birçok noktası sular altında kaldı. Özellikle Karşıyaka İlçesi Mavişehir Mahallesi'nde sel sularıyla deniz birleşirken vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Öte yandan yine dün akşam saatlerinde Menderes İlçesi Küner köyü yakınlarında Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi’ne giden 2200 mm'lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle kentteki 3 ilçeye 60 saat süreyle su verilemeyeceği açıklandı. İzmirliler bir yandan sel baskınlarıyla mücadele ederken, bir yandan da su kesintisi çile olunca tepkiler ardı ardına gelmeye başladı.

TEBRİKLER TUNÇ SOYER

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Hem su baskınlarını hem de su kesintisini gündeme alan Kaya, "Şehrin bir köşesinde su baskınları olup vatandaşlar evinden çıkamazken, bir köşesinde ise çeşmelerden su akmıyor. 2020'ye 7 kala İzmir... Tebrikler @tuncsoyer" paylaşımını yaprak tepkisini ortaya koydu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.