Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Göztepeliler'i sevindirecek yeni yıl mesajı

AK Partili Kaya'dan Göztepeliler'i sevindirecek yeni yıl mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Kaya yeni yıl mesajını Göztepe’nin ikinci yarıya yetişmesi beklenen Gürsel Aksel Stadı’ndan verdi. AK Partili Kaya'dan farklı yeni yıl mesajı

  • Ege Postası
  • 01.01.2020 - 16:15

EGEPOSTASI – Koyu bir Göztepe taraftarı olduğu bilinen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan farklı bir yeni yıl mesajı geldi. İkinci Yarıya yetişmesi planlanan Gürsel Aksel Stadı çimlerinden verdiği mesajla İzmirlilerin yeni yılını kutladı.

AK Partili Kaya’nın Gürsel Aksel’den verdiği yeni yıl mesajıysa şöyle: “Yeni yılın, birlik ve beraberlik içinde, yeni umutların yeşermesine, büyük hedeflerin gerçekleşmesine vesile olmasını temenni ediyorum.  Sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, barış, huzur ve refah içinde yarınlara yürümek dileğiyle. Esen kalın

Göztepe'nin 2 yıldır yapımı devam eden ve "Gürsel Aksel Spor ve Yaşam Merkezi" olarak adlandırılan yeni stadyumu, sezonun ikinci yarısında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Eski stadyumun yıkılması ile aynı alana inşa edilen  Gürsel Aksel Göztepe Stadyumu'nun temelleri 9 Eylül 2017'de atıldı.

Uzun bir süredir karşılaşmalarını Bornova Stadyumu'nda oynayan Göztepe'nin yeni evinin, 2019-20 sezonunun ikinci yarısında kullanıma hazır hale gelmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.