Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Karatekin'den Gümrükçü'ye: SGK geleli yıl oldu!

AK Partili Karatekin'den Gümrükçü'ye: SGK geleli yıl oldu!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün, ilçedeki kamu kuruluşları ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin’den jet yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 17:06

 Başkan Gümrükçü’nün ilçesinden bir haber olduğunu belirten Başkan Karatekin, ‘’Başkan Utku Gümrükçü, bir haberde, SGK binasının çok kısa sürede Çiğli’ye geleceğini söylemiş. Çiğli sokaklarında hiç dolaşmıyor ki, yaptığı hatasının farkına varmıyor. Ancak birileri SGK binasının Çiğli’de olduğunu söylüyor ki, haberde düzeltmeye gittiler. Sayın Gümrükçü, Belediye Başkanı olduğu yerde, hangi kurumun binaları var onu dahi bilmiyor. Eğer isterse Sayın Başkan, Çiğli’yi birlikte gezip, ilçede hangi kamu kurumları var onları gösterebiliriz'  SGK binası Çiğli’ye geleli bir yıl oldu. Onu da İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, milletvekillerimizle birlikte çözüme kavuşturduk’’ dedi.

SAYIN BAŞKAN’IN İLÇESİNDE OLAN BİTENDEN HABERİ YOK

Başkan Utku Gümrükçü’nün sadece SGK binasından habersiz olmadığını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Sedat Karatekin, ‘’Sayın Başkan, İŞKUR binası inşaatının da kısa sürede tamamlanacağını söylemiş. Bu inşaat Çiğli’nin neresinde, Başkan Gümrükçü bana gösterebilir m? Böyle bir inşaat yok ortada. Biz yine İl Başkanımız ve milletvekillerimizle birlikte; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza, İŞKUR’un ilçemize gelmesi için gerekli işlemleri başlattık. İŞKUR, ilçemizdeki bir kamu kuruluşu binasına taşınacak ilerleyen süreçte. Yani ortada inşaat aşamasında olan bir bina yok. İŞKUR’un Çiğli’de olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Bizim bir Organize Sanayi  Bölgelerimiz var ve burada toplamda 35 bin civarında insan çalışıyor. Sayın Başkan’ın ilçesinde olan bitenden haberi yok. Ayrıca, Tapu Müdürlüğü’nün Çiğli’ye kendilerini getirttiklerini söylemiş. Biz, bir buçuk yıl önce bu konuda çalışma başlattık. Tapu Dairesi’nin yeri hazır, kamu kurumu binasında olacak ve kirada ödemeyecek. Edindiğimiz bilgiye göre, Belediye Başkanı Gümrükçü’nün, Tapu Müdürlüğü’nün ilçemize getirilmesi için hiç bir görüşmesi de olmamış’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.