Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınlar ördü, çocuklar ısındı

AK Partili kadınlar ördü, çocuklar ısındı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları üyeleri, kendi ördükleri 2 bin atkı ve bereyi İzmir’in yanı sıra Erzurum, Muş ve Bitlis’te eğitim gören ilkokul öğrencilerine de göndererek, gönül köprüsü kurdu. AK Partili kadınlar ördü, çocuklar ısındı

  • Ege Postası
  • 13.01.2019 - 09:58

“Çocuklarımız üşümesin” adlı proje kapsamında hazırlanan el emeği atkı ve bereleri alan öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri aracılığıyla kilometrelerce uzaktan mesaj ve fotoğraflar yollayarak, duydukları mutluluğu iletti. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın hayata geçirdiği projeye, İzmir’in 30 ilçesindeki kadınlar destek verdi. Büyük özenle örülen atkı ve bereler, kargo ile çocuklara ulaştırıldı.

GELECEĞİN TEMELİNİ SEVGİYLE ATIYORUZ

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiklerini belirterek, “Çocuklarımıza sevgiyi aşılayabilirsek, onlarla sevgi temelinde bir ilişki kurabilirsek, geleceğe de o kadar sağlam yatırım yapmış oluruz. Ufak hediyelerle bile çocukların gülümsemesini sağlamak, onları sevindirmek mümkün. Önemli olan bunu düşünebilmek, onlara sevildiklerini hissettirebilmek. Bu noktada, arkadaşlarımızın sevgilerini katarak hazırladıkları atkı ve bereleri çocuklarımıza ulaştırmanın, farkındalık açısından da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Projemizle ilgili çocuklarımızın ailelerinden de çok olumlu geri dönüşler aldık. Heyecanla bizi arayan ve büyükleri aracılığıyla bize mesaj gönderen çocuklarımızın mutluluğunu hissettik. Bundan sonra da Kadın Kolları olarak, 7’den 70’e herkesi ilgilendiren sosyal sorumluluk projeleri üretmeye ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.